FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Paszkany îi dă asigurări lui Rednic: "Nu are nici o vină" » Motivul pentru care trebuie să se teamă antrenorul CFR-ului

Articol de GSP - Publicat marti, 06 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 06 august 2013 00:14

Patronul celor de la CFR Cluj, Arpad Paszkany, a anunţat că nu îl va demite pe Mircea Rednic în urma înfrîngerii umilitoare cu FC Vaslui, scor 0-4.

Chiar şi aşa, antrenorul echipei din Gruia nu are motiv de linişte, întrucît toţi antrenorii care au primit asigurări din partea conducerii CFR-ului că nu vor fi demişi, nu au mai rezistat prea multe zile pe banca echipei.

"Am vorbit cu Rednic şi i-am cerut să fie calm. Eu cred că jucătorii au o presiune pe care nu o pot gesiona. Nu se pune problema să îl demitem pe Rednic.

Dacă nu cîştigăm campionatul anul ăsta, cu siguranţă cu echipa asta vom forma un nucleu pentru sezonul viitor.

Nu cred că Mircea Rednic este de vină de acest eşec usturător şi umilitor. De vină sînt jucătorii care au fost pe teren şi care au fost eliminaţi aiurea etapa viitoare", a spus Arpad Paszkany la Fanatik Show de la DigiSport.

Citeşte şi: Demiterea lui Trică susţine reputaţia şefilor de la CFR Cluj » Confirmarea antrenorilor înseamnă demiterea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
mateiserban
mateiserban  •  06 August 2013, 16:12
Postat de haideusicfr pe 06 August 2013, 09:08

Nici mie nu-mi place R Pedro.Se zbate mult fara eficienta.Nici cu Deac nu mi-e rusine.Cat despre ceilalti?

mai, lasati-o asa ca deja discutia asta ajunge hilara. nu putem sa vorbim de cat de slabi sunt rui pedro si deac cat timp ei sunt printre cei mai buni de la cfr. daca vreti sa discutam de cine nu are loc, trebuie tintiti stancioiu, velayos, obiora, hora, poate tade, poate piccolo. nu poti acum sa dai afara jucatori precum rui pedro si deac pt ca te trezesti la retrogradare

timarhac
timarhac  •  06 August 2013, 15:06

"Jucatorii au o presiune pe care nu o pot gestiona"... da, stiu... munca. O am si eu. Doar ca eu mai am inca o presiune, si mai mare decat asta. Nu vrea sa-mi dea nimeni bani "moca". :( degeaba tot explic eu ca asa ar fi normal...

dandinudan
dandinudan  •  06 August 2013, 14:44

Ar trebui ca la meciul cu Viitorul sa fie stadionul plin - daca nu plin - macar 10.000. de spectatori sa fie in tribune !Sa le urle in cap,urechi,etc stimatilor conducatori AJUNGE !!! gata cu experimentele da cine sa faca asta : Alpin ?Feher/ALBU/Weiß? SI IN PLUS o sa fie aia din nou plecati la birt etc.etc.etc.ALE ALE - ALE ALE CFR ALE CFR ALE CFR ALE - ALE ALE CFR ALE CFR ALE CFR ALE CFR ALE si binenteles urmeaza meciul cu STEAUA !!! ALE ALE CFR ALE CFR ALE CFR ALE CFR ALE meg egyszer ALE ALE CFR ALE CFR ALE CFR ALE

Vezi toate comentariile (32)
Comentează