FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VASLUI 2-0

Paszkany îi răspunde lui Porumboiu: "Vasluienii sînt ultimii care ar trebui să se plîngă de arbitraj"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 09:27

Patronul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany, a ţinut să-i răspundă omologului său de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu. Sper deosebire de conducătorul vasluian, finanţatorul din Gruia a fost ceva mai elegant în declaraţii.

Şi CFR-iştii au început să-l acuze pe arbitrul Augustus Constantin. Bineînţeles, în viziunea "feroviarilor", centralul i-a favorizat pe oaspeţi.

"Am avut două penalty-uri neacordate la 0-0, dar de astea nu mai spune nimic domnul Porumboiu. La fel de bine, analizaţi faza în care Beto e trimis la spital. Nu acuz că a fost intenţie, dar nici măcar un cartonaş galben? De restul ce să mai spun, am fost mai buni! Ar fi mai bine să lăsăm fotbalul să se joace pe teren, nu în declaraţii. Ultimii care ar trebui să se plîngă de arbitraje ar fi vasluienii.

La golul Vasluiului a fost o greşeală de arbitraj, recunosc, dar penalty-ul la Sougou a fost clar. Eu cred că noi am fost dezavantajaţi astăzi. Problema cea mare a fost că arbitrul a scăpat jocul de sub control spre final şi a devenit tot mai dur.

Nu poate contesta nimeni că am fost cu două clase peste Vaslui, iar ei nu au avut nici o ocazie pînă la golul doi. Dar aşa e domnul Porumboiu, începe să dea din gură ca să acopere neregulile din arbitraj îndreptate în favoarea echipei sale", a spus Arpad Paszkany la DigiSport Special.

CFR Cluj - Vaslui s-a terminat 2-0. Au marcat Cadu, din penalty, şi Weldon.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (47)
gspromania
gspromania  •  21 Septembrie 2011, 20:46

Cand un fost arbitru de duzina conduce o echipa de fotbal atunci trebuie sa-ti pui cateva intrebari !

ioanioan1
ioanioan1  •  20 Septembrie 2011, 23:13
Postat de gabiszabo pe 20 Septembrie 2011, 10:00

Moldovenii astia gen Porumboiu sa isi vada de treaba sa plece la Bucuresti ca si multe moldovence care sunt acuma vedete si sa faca ce fac ele pe la Bucuresti si sa ne lase pe noi in pace.Acolo e locul lor la Bucuresti.........................................acolo e lumea lor cu smecherii si vorbe aruncate.Sau mai poate pleca in Timisoara ca si acolo e un Bucurestean care e pe aceiasi unda cu el dar oricum acolo nu o sa ii placa mult mai bine la Bucuresti ca acolo e lumea buna pentru ei ati vazut nu................Iar referitor la meci aratati si fazele in care cfr nu primeste penalty .SA FIE CLAR CFR-UL a fost devantajat maimult procentul cam 60-40 avantajati vasluienii cam 60%.

TACI bozgore .. TU GINDESTI ungureste.

andreifan
andreifan  •  20 Septembrie 2011, 20:11
Postat de thomasz.gulasz pe 20 Septembrie 2011, 00:56

ardeal e a nostru , nu a vostru .

E a lu ma-ta aia fu.tu.ta de toti utilizatorii Gazetei.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează