FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Paszkany nu s-a prezentat la Curtea de Apel Cluj. Judecarea s-a amînat

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2010 00:00

Judecarea apelului procurorilor DIICOT împotriva deciziei Tribunalului Cluj de achitare a lui Arpad Paszkany, acuzat de sprijinirea unui grup infracţional organizat şi şantaj, a început azi cu o amânare, a informat Mediafax.

La Curtea de Apel Cluj a avut loc azi primul termen în apelul înaintat de procurorii DIICOT împotriva unei sentinţe a Tribunalului Cluj care îl achitase pe Paszkany.

Arpad Paszkany nu s-a prezentat la termenul de azi, la dosar fiind depusă o cerere de amânare pentru angajarea de apărător. Judecătorii clujeni au admis cererea şi au dispus amânarea cauzei pentru data de 11 octombrie.

Omul de afaceri Arpad Paszkany a fost trimis în judecată în 30 iulie 2009, fiind acuzat că în perioada 2004-2006 a susţinut un grup infracţional organizat, prin finanţarea, sub diverse forme, a publicaţiilor trustului, cunoscând componenţa grupului şi modul de operare.

Dosarul a fost înregistrat în 31 iulie 2009 pe rolul Tribunalului Cluj.

Potrivit procurorilor DIICOT, Paszkany ar fi folosit publicaţiile trustului în interes personal sau al societăţilor sale, orchestrând şantajul exercitat de către membrii grupului, respectiv pentru a determina societăţile concurente să facă sau să nu facă anumite activităţi, să renunţe la participarea la licitaţii sau să încheie contracte în scopul de a obţine foloase materiale în scop ilicit.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
ecriss
ecriss  •  14 Septembrie 2010, 00:32

Povesti povestiri, amintiri... Uitati-va pe goal . com sau pe gazzetadelsporto sau alte siteuri europene, apar asemena articole?? Daca paskani face un bine apare ceva? Dar daca are o dosar la judecatorie, repede ca doar judecatoria face parte si ea din sport.. avocati joaca miuta la procese, iar judecatorul e portar, pulicul e galeria.. cool... tineti-o tot asa.. pana ajungeti ziar comunal.

adymax
adymax  •  13 Septembrie 2010, 20:28

Ce legatura are asta cu sportul? Nu mai citesc cancanul asat de 2 lei. Hai pa!

florinch
florinch  •  13 Septembrie 2010, 18:13

Paszkany este sustinut tare de tot de PDL si de Basescu (de fapt tot aia e).El trage tare acum sa devina definitiva hotararea de achitare,nu de alta dar daca va pleca PDL de la putere nu se stie...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează