FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Primul care trece la fapte » Suma pe care Borcea o pune pe masă dacă Dinamo promovează

Familia Borcea, pe Arena Națională la Dinamo - FC Argeș. Patrick, în dreapta
Familia Borcea, pe Arena Națională la Dinamo - FC Argeș. Patrick, în dreapta

Articol de - Publicat marti, 30 mai 2023 20:00 / Actualizat marti, 30 mai 2023 20:18

Cristi Borcea, 53 de ani, a fost pe Arena Națională la victoria 6-1 cu FC Argeș, vrea să aducă investitori la Dinamo, iar fiul său, Patrick, oferă 10.000 de euro roș-albilor. Ionuț Negoiță, 49 de ani, a declarat că se gândește la revenire, dar cel mult ca acționar minoritar.

Foștii conducători ai lui Dinamo dau târcoale clubului! La nivel declarativ, anunță că sunt interesați să investească din nou la gruparea roș-albă. Toți folosesc exclusiv timpul viitor. Doar Cristi Borcea a anunțat că, prin fiul său, Patrick, care în trecut stătea în galeria „câinilor”, va premia echipa lui Ovidiu Burcă la finalul meciului din Trivale cu 10.000 de euro, dacă Dinamo revine în Liga 1!

Trebuia Borcea „Spock” să murdărească peisajul!
editorial
Trebuia Borcea „Spock” să murdărească peisajul!

Pe cine vrea Borcea să aducă la Dinamo 

Borcea a venit la partidă cu un prieten, om de afaceri din Alba Iulia, Cornel Varvara, milionar cu afaceri în domeniul energiei și al reciclării. 

„Coni Varvara este dinamovist vechi. Pentru el nu este o problemă să bage și 2-3 milioane de euro imediat. Și mai am câțiva prieteni multimilionari care ar veni la Dinamo. Totul e să se facă noul stadion. Coni vrea", a dezvăluit Cristi Borcea în exlusivitate pentru GSP.ro.

Ovidiu Burcă i-a mulțumit lui Ionuț Negoiță la conferința de presă, fiindcă i-a permis lui și echipei să ocupe în continuare zona renovată de la Săftica. La rândul său, fostul patron a admis că ia în calcul pe viitor să revină la Dinamo. 

„Rămân rezervat. Nu aș mai lua Dinamo singur să-mi asum toate cele, dar nu exclud varianta să vin într-o formulă mai mare, ca sistem, să particip. Unul din zece acționari, poate. Nu exclud varianta, niciodată să nu spui niciodată!", a comentat Negoiță pentru GSP.ro. 

Un câine adevărat și două hiene
EDITORIAL
Un câine adevărat și două hiene

Era un domn interesat lunile trecute, anul trecut, să cumpere baza de la Săftica, m-a mai căutat la un moment dat, dar el nu era interesat de Dinamo, ci să-și mărească proprietatea. I-am transmis că nu e cazul. Oricum, pentru Dinamo, costurile de la Săftica sunt foarte mici

Mă bucur că există și astfel de aprecieri, oricum am făcut chestii mai costisitoare de atât. Am renunțat și la bani de la Dinamo, în ciuda a ceea ce se vorbește în online sau mai știu eu ce. Dinamo e ca și-n Liga 1. La scorul ăsta nu văd cine-ar mai putea stopa echipa
- Ionuț Negoiță, ex-patron Dinamo

5.000 de leieste chiria lunară a bazei de la Săftica

VIDEO. Atmosferă senzațională la Dinamo - FC Argeș: toate cântecele galeriei 

Citește și alte știri fotbalul românesc: 

OFICIAL Dat afară ieri de pretendenta la titlu, a fost prezentat astăzi de o rivală din Liga 1: „Să le fie frică tuturor!”

Presiune maximă pe jucătorii Craiovei înaintea barajului pentru Europa. „Dacă joci pentru bani acest meci, atunci «Lasă-te de fotbal, tată!»

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
RobertTanase
RobertTanase  •  31 Mai 2023, 23:18

o *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  31 Mai 2023, 13:22

Dar "faptele" nu s au prescris ??

abavati
abavati  •  31 Mai 2023, 12:15

I-o fi zis ta-su, puscariasul, ca saptamana asta nu mai vrea sampanie cu roaba si împartă banii de glojdeala cu amaratii ... rușine! Ia sponsorizati-l voi pe Badea ca plange ala ca va fi decuplat definitiv de la robinet

Vezi toate comentariile (24)
Comentează