FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Paul Anton aşteaptă transferul în Ghencea: "Sper şi încă mai pot ajunge la Steaua"

Articol de - Publicat sambata, 28 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 27 iunie 2014 19:50

Paul Anton, 23 de ani, a auzit de interesul echipei campioane, dar n-are idee dacă pe adresa clubului a venit vreo ofertă pe numele lui

Dorit insistent de Costel Gâlcă în Ghencea, mijlocaşul central al Pandurilor crede că acest transfer se poate realiza pînă la startul noului sezon. "Ar fi o şansă pentru mine, ar fi un pas înainte o plecare la un club precum Steaua. Sper şi încă nu este timpul pierdut pentru un asemenea transfer. Întotdeauna este bine să te duci la o nouă formaţie de la început, pentru a prinde pregătirea din intersezon şi pentru ca antrenorul să îşi facă o părere, o idee cît mai clară despre tine. Într-adevăr, au plecat nişte jucători valoroşi de acolo, însă Steaua a fost şi va fi mereu o trupă valoroasă", a declarat Anton din cantonamentul oltenilor.

Paul a discutat şi despre situaţia actuală: "Momentan eu sînt la Pandurii, mă gîndesc doar la ce am de făcut aici. Anul trecut am jucat în Europa League, a fost cel mai frumos sentiment de pînă acum, a fost ceva unic. Din păcate, în prima jumătate a sezonului trecut am avut evoluţii modeste şi nu am mai reuşit să ne calificăm iar Europa. Acesta este fotbalul, nu avem timp de regrete, trebuie să privim cu încredere înainte".


"Steaua are prima şansă în faţa norvegienilor de la Stromsgodset. Roş-albaştrii s-au descurcat mereu de minune în Europa, se vor califica fără mari probleme"
Paul Anton, mijlocaş Pandurii

2 goluri a reuşit Anton în sezonul trecut de Liga 1 pentru Pandurii, în cele 29 de meciuri în care a fost folosit

1,6 milioane de euro e cota lui Anton, conform transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
dlq1
dlq1  •  29 Iunie 2014, 15:59
Postat de soviet.assault2 pe 29 Iunie 2014, 03:59

sa se ccacce pe tine si pe mmatwa, ovinele falimentare mor incet dar sigur

Oare chiar NU sunt moderatori care sa interzica o asemenea abjectie de limbaj ???????...

dlq1
dlq1  •  29 Iunie 2014, 15:57
Postat de soviet.assault2 pe 29 Iunie 2014, 04:19

stelehoatza multa mure!!!

oare NU exista moderatori care sa interzica un astfel de limbaj ????????...

dlq1
dlq1  •  29 Iunie 2014, 15:45
Postat de legendavisinie pe 28 Iunie 2014, 09:40

Da, mai ales de cand clubul este finantat de un infractor :)))))

Cred ca nici nu gandesti ca si Arpy e infractor, din ala recidivist care inca n-a intrat acolo unde trebuia sa fie mai de mult, din motive politice si de conjunctura. De asemenea cred ca niciun Stelist adevarat nu il doreste finantator (atentie! JIJI NU E PATRON ! ci doar imprumutator) asa cum nici TU n-ai vrea sa il vezi pe harpy in fruntea CFR-ului !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează