FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un fotbalist de la Dinamo, propus la echipa națională: „Este un jucător complet, merită!”

Paul Anton (stânga) a marcat 2 goluri pentru Dinamo în acest sezon
Paul Anton (stânga) a marcat 2 goluri pentru Dinamo în acest sezon

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2020 11:16 / Actualizat vineri, 18 decembrie 2020 15:24

Paul Anton (29 de ani), mijlocașul central al lui Dinamo, a fost propus la echipa națională de către Florentin Petre (44), fost căpitan al „câinilor roșii”.

Evoluțiile lui Paul Anton de la revenirea la Dinamo l-au impresionat pe Florentin Petre, jucător emblematic al alb-roșilor. Petre, antrenor la Dacia Unirea Brăila în prezent, spune că Anton este un jucător pe care echipa națională să se bazeze.

Florentin Petre: „Anton a avut evoluții bune spre foarte bune la Dinamo”

„Anton, de când a venit la Dinamo, a avut niște evoluții bune spre foarte bune, ținând cont și de golul pe care l-am văzut etapa trecută (n.r. - în Dinamo - Poli Iași 4-1), parcă venit de pe altă planetă”, a declarat Florentin Petre la PRO X.

Întrebat dacă Paul Anton ar putea reprezenta o soluție pentru echipa națională, Petre a spus: 

„Da, de ce nu? Echipa națională are nevoie de jucători precum Anton, mi-a plăcut dintotdeauna. Este mijlocașul defensiv care leagă foarte bine liniile, are o capacitate de efort extraordinar de mare și poate să intre și în ultima treime, unde poate să finalizeze. 

Vine foarte bine din linia a doua să finalizeze. Este un jucător complet, merită să fie convocat dacă are continuitate în jocuri și rezultate. Ar fi un jucător pe care echipa națională se poate baza”.

Florentin Petre, despre interesul lui CFR Cluj pentru Anton: „Este normal”

Neplătit de când a venit la Dinamo, Anton ar putea părăsi echipa din „Ștefan cel Mare” în această iarnă. CFR Cluj stă la pândă, Marius Bilașco, oficialul campioanei, mărturisind că Anton reprezintă un jucător interesant pentru CFR. 

„Din punctul meu de vedere, este unul dintre cei mai buni mijlocași centrali ai României în momentul de față și este normal ca echipele de top să îl asalteze cu oferte. Eu cred că dacă situația de la Dinamo se remediază și totul va fi în regulă, Anton nu va pleca niciodată. Dacă problemele persistă, e normal să aleagă să meargă acolo unde este dorit, respectat, și i se apreciază munca din toate punctele de vedere”, a spus Petre. 

2 goluria înscris Anton pentru Dinamo în acest sezon, în 9 meciuri

VIDEO. Marius Bilașco despre eventualitatea unui transfer al lui Paul Anton la CFR: „Este o variantă!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ionel Gane le dă speranțe fanilor din DDB! Ar putea rămâne la echipă: „Am discutat cu ei” + Cine va lipsi în meciul cu Clinceni

Ante Puljic a comis-o și cu CFR Cluj » Contraperformanță greu de egalat în Liga 1: 4 penalty-uri provocate în 14 etape

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
parpalache
parpalache  •  18 Decembrie 2020, 19:49

A fost-in mandatul lui Contra-de era sa faca icter negru fcsb-istii!Au trimis-o pe Prodanca la nasu Cosmin sa-l linguseasca sa renunte la el si sa bage marfa de la seful ei!

andrei.f
andrei.f  •  18 Decembrie 2020, 15:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

853246084756615
Marcel Popa  •  18 Decembrie 2020, 15:33

Acuma la cate non valori avem la nationala merge si un Anton.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează