FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Mesajul lui Paul Iacob pentru contestatarii Rapidului: „În iarnă toată lumea spunea că nu mai avem șanse la campionat, acum ne ridică în slăvi”

Paul Iacob
Paul Iacob

Articol de , , - Publicat joi, 22 februarie 2024 14:30 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 15:07

Paul Iacob (27 de ani), mijlocașul Rapidului, a prefațat în cadrul unei conferințe de presă duelul din deplasare cu Poli Iași, care va avea loc sâmbătă, 24 februarie, ora 20:00. Jucătorul a vorbit despre lupta la titlu cu FCSB, duelurile din play-off și a avut un mesaj pentru contestatarii Rapidului.

Rapid are un parcurs fără greșeală în 2024 și are cinci victorii din cinci partide. Giuleștenii sunt pe locul 2 în Superliga, cu 48 de puncte după 26 de etape, la 7 de liderul FCSB. Iacob este convins că va fi un play-off încins, iar echipa sa va lupta pentru câștigarea campionatului.

„Am vrut să-l lovesc în cap. Putea fi o tragedie” » O nouă perspectivă a incidentului șocant din 2011: „Pițurcă mi-a reproșat: «Bă, ce ai făcut?»”
GSP LIVE
„Am vrut să-l lovesc în cap. Putea fi o tragedie” » O nouă perspectivă a incidentului șocant din 2011: „Pițurcă mi-a reproșat: «Bă, ce ai făcut?»”

Paul Iacob: „N-am mai văzut de foarte mult timp un campionat atât de strâns”

„Ne așteaptă un meci foarte greu la Iași cu o echipă foarte arțăgoasă care, deși este în subsolul clasamentului, știm bine că ne-a pus foarte mari probleme când a venit în Giulești, a jucat foarte bine și face partide foarte bune.

Încercăm să-i ajungem pe cei de la FCSB. În momentul de față, având în vedere clasamentul, cred că suntem principala contracandidată a FCSB-ului.

VIDEO. Paul Iacob, declarații înainte de Poli Iași - Rapid

În iarnă toată lumea sărea cu gura pe noi și spunea că nu mai avem nicio șansă și că nu arătăm de maniera unei campioane sau a unui club care emite pretenții la campionat. N-am fost de acord, la fel cum acum toată lumea ne ridică în slăvi. Și dacă vom pierde vom ieși cu capul sus.

Au ajuns mulți jucători noi, s-au integrat foarte bine, au revenit și cei care au fost accidentați, lotul cred că este unul foarte competitiv pe fiecare post, chiar nu știi pe cine să bagi și cine intră de pe bancă e exact la fel precum cel care a început meciul.

Eu de foarte mult timp n-am mai văzut un campionat atât de strâns, și la bătălia pentru play-off, și la retrogradare, mai puțin acum la titlu, dar, cu siguranță va fi un play-off foarte foarte încins.

Pentru mine Giuleștiul este Giulești, are un farmec aparte, dacă vom merge pe Arena Națională (n.r. pentru meciul cu FCSB) probabil nu va fi aceeași acustică, exact cum e în Giulești. Cu siguranță că ne dorim să jucăm aici, dar dacă cei din conducere își doresc să joace pe Arenă, au și ei strategia lor, noi trebuie să jucăm și să câștigăm oriunde, cum de altfel am și câștigat în fața FCSB-ului.”, a spus Paul Iacob, în cadrul conferinței de presă.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

„Becali a zis că a intrat Satana în mine” » Marcat și acum de coșmarul carierei: „Îmi stă pe cap...”
FCSB
„Becali a zis că a intrat Satana în mine” » Marcat și acum de coșmarul carierei: „Îmi stă pe cap...”
Mircea Lucescu, din nou în vestiarul lui Dinamo: „Asta ne-a zis azi”
CFR CLUJ - DINAMO
Mircea Lucescu, din nou în vestiarul lui Dinamo: „Asta ne-a zis azi”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
freddy
freddy  •  22 Februarie 2024, 15:28

„N-am mai văzut de foarte mult timp un campionat atât de strâns” Asta e strans? Cu diferenta asta? :))) Pe bune?? Ai fost plecat din tara in ultimii ani sau cum?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează