FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID- PETROLUL

VIDEO Se teme de retrogradare, chiar și după victoria din derby-ul cu Rapid: „De asta luăm totul pas cu pas”

Paul Papp
Paul Papp

Articol de , - Publicat luni, 14 august 2023 12:19 / Actualizat luni, 14 august 2023 14:57

Petrolul s-a impus cu 2-0 ,în Primvus Derby, în urma a două autogoluri și ajunge la al doilea succes consecutiv.

Paul Papp consideră că succesul formației sale a venit într-un mod norocos și își îndeamnă coechipierii să rămână modești. Chiar și cu acest triumf, el se teme de faptul că echipa sa ar putea retrograda.

Rapid încearcă să-i aducă un concurent lui Moldovan! Negocieri cu un campion european cu 190 de meciuri la PSG
RAPID
Rapid încearcă să-i aducă un concurent lui Moldovan! Negocieri cu un campion european cu 190 de meciuri la PSG

VIDEO. Paul Papp: „Nu s-a pus problema să fie demis”

„Au fost 3 puncte muncite și un joc foarte greu, cu o echipă foarte bună, care și-a depus candidatura titlu. N-am câștigat niciodată un joc cu două autogoluri, dar cred că a fost și munca noastră, pentru că am făcut presing. Rapid se poate la titlu, pentru că are echipă.

Îmi pare rău pentru cei care și-au dat autogol, dar mă bucur pentru victoria noastră. Atmosfera a fost senzațională, am trăit-o și înainte, și în timpul meciului la cote maxime. 

Cred că s-au mai liniștit problemele după înfrângerea cu Voluntari, nu s-a spus niciodată ca Florin Pîrvu să fie demis. Suntem modești și uniți în vestiar. N-ar trebui să facem sărbătoare, pentru că am avut noroc. Mie mi-e frică să nu retrogradăm, de-asta vrem să luăm totul pas cu pas”, a spus Paul Papp.

VIDEO Concluziile lui Gicu Grozav după Rapid – Petrolul

La finalul partidei, Gicu Grozav a explicat care este obiectivul  „lupilor galbeni” pentru noul sezon.

„E un sentiment foarte plăcut. Ne bucurăm că am legat a doua victorie, cu două echipe cu pretenții. Suntem foarte fericiți. Normală că e meritată, dacă așa fost scorul. 

Am avut ocazii și noi, și ei. Suntem foarte bucuroși. Nu am mai întâlnit un astfel de meci, să câștig cu două autogoluri. Ăsta e fotbalul, se poate întâmpla orice. 

Suntem bucuroși că noi am ieșit învingători. Obiectivul nostru e să terminăm pe locurile 7-8. Vom lua fiecare meci în parte și vom încerca să profităm de șanse”, a declarat Gicu Grozav la finalul meciului.

Citește și alte știri:

Contractul care l-a făcut pe selecționerul Italiei să demisioneze prin mail » „Adio cinic și fără scuze!”, îl atacă presa italiană

Transferurile Rapidului, la pământ! Un mare minus și două autogoluri care au declanșat isteria în Giulești

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
grigs1981
grigs1981  •  14 August 2023, 23:05

Cam rar in Superliga,doi jucatori sa spuna cinstit,ne bucuram de victorie,am avut noroc...Bravo lor!Spre deosebire,antrenorul lor,ca si toti cei de la "clona"Craiovei ii doare"sufletul" sa spuna"am avut noroc",spun in schimb suntem mai buni!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează