FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - POLI IAȘI 2-1

VIDEO + FOTO „Aproape mi-a rupt piciorul!” » Paul Papp pus la zid după o intrare criminală: „Mi s-a umflat, mă doare foarte tare...”

Articol de , , , - Publicat sambata, 17 februarie 2024 09:00 / Actualizat sambata, 17 februarie 2024 09:50

Un nou meci, un nou scandal de arbitraj. De această dată am avut parte de o fază controversată la Petrolul - Poli Iași, 2-1.

Momentul cu probleme a avut loc în minutul 21 al partidei jucată pe „Ilie Oană”. Atunci când Paul Papp, fundașul dreapta al Petrolului, fusese autorul unui fault violent. Victima? Rareș Ispas (23) care a scăpat de o gravă accidentare!

Scandal la finalul partidei Petrolul – Poli Iași! Căpitanul Valentin Țicu, înjurat de ultrașii „lupilor galbeni”
Petrolul – Poli Iași
Scandal la finalul partidei Petrolul – Poli Iași! Căpitanul Valentin Țicu, înjurat de ultrașii „lupilor galbeni”

Mladinovici și Costreie au dormit!

Doar că „centrul” Mladinovici, dar și cei din camera VAR, acolo unde se afla și Sorin Costreie, n-au observat intrarea extrem de violentă.

+18 FOTO

Horia Mladinovici a băgat mâna în buzunar și i-a arătat doar cartonașul galben lui Papp, decizia fiind una eronată, cea corectă fiind eliminarea fundașului.

Cine e Denisa, iubita lui Istvan Kovacs, care a făcut furori în această săptămână în București
GALA SPORTULUI
Cine e Denisa, iubita lui Istvan Kovacs, care a făcut furori în această săptămână în București

La finalul jocului, cu mari dureri și șchiopătând, Rareș Ispas, cel care a marcat și unicul gol al ieșenilor, a vorbit despre fază respectivă: „Din păcate arbitrul n-a jucat cum trebuie, după părerea mea. A avut intensitate. Aproape mi-a rupt piciorul!”.

„Arbitrul trebuia să ia o decizie corectă”

Apoi a completat: „Mi s-a umflat piciorul, mă doare foarte tare... Am încercat să continui, am vrut să joc acest meci și mă bucur că am reușit să înscriu. Dar, din păcate, la fiecare duel simțeam o durere foarte mare. Când «aterizam», simțeam o durere foarte mare și-am decis să intre un coleg care poate să ajute mai mult decât mine”.

Întrebat dacă s-a intersectat cu Papp după meci, Ispas a spus că nuȘ „Nu am vorbit absolut deloc! Nu a venit să-mi spună nimic. Nici nu trebuie să vină să-și ceară scuze. Ăsta e fotbalul, dar arbitrul trebuia să ia o decizie corectă și să dea cartonașul roșu, pentru că a fost un fault de cartonaș roșu”.

Un arbitru care nu vrea să vadă așa ceva nu are ce să caute nici la „Județ”, nu mai vorbim de Liga 1. Un fault la așa duritate, atât de clar, picior pus deasupra ghetei, îi creează adversarului o mare suferință, iar tu îi dai galben... Tu de ce ești acolo? Trebuie să-ți spună cineva la așa ceva?!
Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional, la Fotbal Club, pe Digi Sport

Poli Iași, cu un picior în groapă

Aflată într-o situație extrem de delicată, cu un picior spre Liga 2, Rareș Ispas a vorbit despre ce se întâmplă la Poli.

+38 FOTO

„Plecăm dezamăgiți, mai ales că am avut 1-0. Am controlat meciul în totalitate și-am gol la ultima fază. Ăsta e fotbalul! Ridicăm capul și încercăm să mergem mai departe. Din păcate, nu am reușit să acumulăm foarte multe puncte în ultimele meciuri, dar suntem o echipă bună. Suntem uniți și trebuie să muncim”, a precizat fundașul.

Match Quiz Manchester City - Chelsea

Ești expert în Premier League? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Manchester City - Chelsea și ia-ne premiile!

Citește și:

„De-acum sunt un «lup»!”. Kosovarul Albin Berisha, gol la debut pentru Petrolul + visează să ajungă la echipa națională
PETROLUL - POLI IAȘI 2-1
„De-acum sunt un «lup»!”. Kosovarul Albin Berisha, gol la debut pentru Petrolul + visează să ajungă la echipa națională
Discurs-manifest după meciul din Superligă: „Am fost penibili, am intrat cu nasul pe sus!”
PETROLUL - POLI IAȘI 2-1
Discurs-manifest după meciul din Superligă: „Am fost penibili, am intrat cu nasul pe sus!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
id45
id45  •  17 Februarie 2024, 13:52

Faceți foto la piciorul lui ISPAS și trimiteți fotografia ... pe masa lui Vassaras , poate vede și el ... ce NU a văzut Mladenovici ! Tânărul ăsta sictirit ... nu este la primul meci trântit ! Știți ce bani câștigă un șmecher de ăsta ??? Ar trebui trimis în agricultură să muncească !

fibra
fibra  •  17 Februarie 2024, 13:48

Saracul Ispas,a avut noroc ca are calciu de mic altfel e de mirare cum nu are fractura de la interventia tal harului.

LostSociety
LostSociety  •  17 Februarie 2024, 11:50

VAR există doar pentru șmecheri, pentru amărâți nu există. Greșeli repetate, incompetenți, linii trase în Paint(tehnologie penibilă).

Vezi toate comentariile (5)
Comentează