FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ. Scandal imens provocat de Paulo Vinicius » Brazilianul ar fi fost prins băut la volan, după ce și-ar fi agresat soția!

Paulo Vinicius evoluează la CFR Cluj din 2017 +49   FOTO
Paulo Vinicius evoluează la CFR Cluj din 2017

Articol de GSP - Publicat luni, 13 aprilie 2020 16:03

Fundașul central al CFR-ului, Paulo Vinicius (35 de ani), are probleme serioase cu legea după ce și-ar fi agresat soția și ar fi fost prins conducând băut.

Conform Fanatik, brazilianul și-a agresat soția vineri noaptea, aceasta simțindu-se nevoită să apeleze 112 pentru ajutor. La scurt timp, un echipaj de poliție a ajuns la domiciliul jucătorului, însă acesta plecase de acasă între timp.

Cu mașina, deși consumase alcool. Sursa citată menționează că Vinicius a fost prins de un echipaj de poliție în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca. Fundașul a fost testat cu aparatul etilotest, reieşind o alcoolemie de peste 0.30 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii i-au reținut permisul lui Vinicius, care riscă și dosar penal pentru violență în familie.

27 de meciuria disputat Vinicius pentru CFR Cluj în acest sezon

Vinicius evoluează în „Gruia” din iulie 2017, când a fost adus liber de contract de la Apollon Limassol. Contractul acestuia cu CFR Cluj expiră în această vară, iar oficialii clubului nu i-au propus încă prelungirea contractului.

Comunicatul Poliției

“La data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 02.40, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 3 Poliţie au fost sesizaţi despre faptul că, într-un apartament dintr-un imobil situat pe raza cartierului Gheorgheni are loc un conflict. 

La faţa locului, poliţiştii au identificat o femeie de 34 de ani, care a relatat că, în cursul serii, în urma unor discuţii în contradictoriu între aceasta şi sotul său, ar fi fost agresată fizic. A fost solicitat un echipaj medical, femeia fiind trasportată la o unitate medială, în vederea acordării îngrijirilor medicale. Femeia a refuzat emiterea unui Ordin de protecţie provizoriu. 

Poliţiştii nu l-au găsit pe bărbatul de 35 de ani la faţa locului, motiv pentru care, au procedat la căutarea acestuia, fiind identificat pe strada Detunată din municipiul Cluj-Napoca, a fost testat cu aparatul etilotest, reieşind o alcoolemie de peste 0.30 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i reţinut permisul de conducere. În cauză, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal”

GALERIE FOTO. Cadre inedite din București, în plină pandemie de COVID-19

+45 FOTO

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Dan Petrescu, speriat de coronavirus » Ciprian Deac: „S-a izolat, nu vrea să vadă pe nimeni! Crede că ia coronavirus și prin telefon”

Mihai Bălașa le „amenință” pe FCSB și CFR Cluj: „Se întoarce roata!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
noname999
noname999  •  14 Aprilie 2020, 10:33

Ba randoamule, tu sigur nu esti barbat. Normal!? Nici atat!

raikkonen79
raikkonen79  •  14 Aprilie 2020, 09:12
Postat de alexbibirica1 pe 13 Aprilie 2020, 18:52

Parca era interzisa iesirea din casa intre orele 22:00 (10PM) si 06:00 AM

La sate e voie.

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  14 Aprilie 2020, 00:38
Postat de nikolas. pe 13 Aprilie 2020, 16:54

Asta arata ce caracter 0 e acest vinicius, cum *** sa ti bati sotia, cum sa lovesti o femeie ?? Si culmea ca toate proastele astea de femei tot barbati din astia cauta, unu mai normal si ok nu ar vrea, ca deh, nu prezinta interes.

Pentru ca bataia vine la pachet cu banii de cumparaturi prin malluri de lux. :))))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează