FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - U CLUJ 2-2

Repetabila povară! De necrezut pe ce loc ar fi fost Universitatea Craiova fără anomalia acuzată și de Petev

Craiova a pierdut alte puncte vitale în lupta de la vârf / Sursă foto: Facebook@ Universitatea +10   FOTO
Craiova a pierdut alte puncte vitale în lupta de la vârf / Sursă foto: Facebook@ Universitatea

Articol de - Publicat vineri, 09 februarie 2024 23:08 / Actualizat vineri, 09 februarie 2024 23:36

Universitatea Craiova a pierdut alte două puncte esențiale, remizând pe teren propriu cu U Cluj, 2-2, după ce la pauză conducea cu 2-0. Scenariul e unul cu repetiție, la fel pățiseră juveții și în penultimul joc din 2023, în fața lui Poli Iași.

Alb-albaștrii au scăpat printre degete o victorie ce părea să fie una de rutină după primele 45 de minute. Doar că repriza a doua a fost una de coșmar pentru fotbaliștii lui Petev, care s-au văzut egalați de clujeni în decurs de doar câteva minute.

Oltenii n-au mai putut repara paguba și s-au ales doar cu un punct din partida cu „șepcile roșii”, abia al patrulea din 12 posibile în 2024.

Universitatea Craiova - U Cluj 2-2 » „Remontada” spectaculoasă și viitorul lui Petev pe banca oltenilor pare tot mai improbabil
UNIVERSITATEA CRAIOVA - U CLUJ 2-2
Universitatea Craiova - U Cluj 2-2 » „Remontada” spectaculoasă și viitorul lui Petev pe banca oltenilor pare tot mai improbabil

Universitatea Craiova, campioană la irosit puncte după pauză

Exact pe același scenariu, Craiova ratase victoria și împotriva Politehnicii Iași, pe 16 decembrie. Universitatea a condus și atunci cu 2-0, dar s-a prăbușit inexplicabil la ieșirea de la cabine. 

Relaxarea cu care Universitatea tratează reprizele secunde e la ordinea zilei în Bănie. La „dosar” mai intră și partida cu FCU Craiova, alta în care CSU a condus la pauză, însă s-a mulțumit cu un punct, precum și meciul-tur cu U Cluj, în care același Dan Nistor a egalat-o pe Craiova după minutul 90. Petev a fost pe bancă în două dintre aceste meciuri, cuplul Bon-Papură în celelalte două.

Patru meciuri, așadar, din care Universitatea s-a ales cu patru puncte în loc de 12! Juveții ar fi putut fi pe locul 2, cu 46 de puncte, mult mai aproape de FCSB, fără scăpările mai sus amintite! 

Formația olteană se mulțumește, însă, doar cu poziția a patra, pe care ar putea s-o piardă până la finalul rundei, dacă Farul o bate pe Dinamo.

Mâhnit, Ivaylo Petev a amintit și el, la declarațiile de la final, de situația similară experimentată acum o lună, împotriva Iașiului:

Trebuie să reparăm rapid erorile. Am avut un meci similar acum o lună. Exact asta am vorbit la pauză. Din păcate, nu am cum să reacționez în fața greșelilor individuale. Cu toții suntem vinovați, în frunte cu mine. Noi lucrăm zilnic să devenim mai buni. Dar o echipă serioasă nu cedează așa ușor puncte.

- Ivaylo Petev, antrenor Universitatea Craiova

+6 FOTO

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO + FOTO Universitatea Craiova - U Cluj 2-2 » „Remontada” spectaculoasă și viitorul lui Petev pe banca oltenilor pare tot mai improbabil

Planurile lui Petev, după încă un meci ratat: „Nu sunt ok în acest moment. Sunt și influențat de emoții, vom vedea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  10 Februarie 2024, 18:15

Daca bateau in toate meciurile puteau fi chiar pe primul loc. Daca.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează