FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - GAZ METAN 1-0

Pedepsiţi » Luchin şi Curtean şi-au pierdut posturile de titulari

Curtean şi Luchin au îngheţat de frig pe banca de rezerve
Curtean şi Luchin au îngheţat de frig pe banca de rezerve

Articol de - Publicat luni, 25 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 noiembrie 2013 09:22

Luchin şi Curtean au plătit cu posturile de titulari după erorile din eşecul cu CFR Cluj, din Gruia, şi după criticile publice ale patronului Negoiţă.

Titulari incontestabili în echipa roş-albă, Srgian Luchin şi Alex Curtean au fost doar rezerve aseară. Cei doi, cărora li se caută echipe spre a fi transferaţi în iarnă, dorindu-se a se obţine în jur de două milioane de euro pe ei, au greşit la faza din care Florin Costea a înscris unicul gol al partidei CFR Cluj - Dinamo (1-0).

Ionuţ Negoiţă i-a criticat fără perdea pe cei doi, după acea rundă, iar fotbaliştii au sărit din formula de start. Luchin a fost substituit cu Durimel, în timp ce junele Rotariu a fost preferat în locul lui Curtean, în spatele vîrfului împins, Ţucudean.

"Unii jucători, de la care am mari pretenţii, sînt foarte indolenţi. Prea am tăcut din gură, nu mai merge aşa! Luchin a tratat foarte lejer faza din care am luat golul de la Cluj. Sînt neglijenţe nepermise la un asemenea nivel şi pierdem puncte importante. Jucătorii noi au prestaţii bune, iar cei vechi mă dezamăgesc aproape la fiecare meci", a comentat Negoiţă.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
elvir87
elvir87  •  25 Noiembrie 2013, 12:07

Curtean si Rotariu cred ca ar putea juca foarte bine impreuna in linia de mijloc a lui Dinamo. Oricum in momentul asta valoarea de ansamblu a lotului cred ca este reflectata fidel de locul din clasament.

elvir87
elvir87  •  25 Noiembrie 2013, 12:04

Negoita...o noua aditie in lungul sir de patroni care isi descopera brusc valente de antrenori. Strategia asta de a tinti preponderent cu criticile jucatorii cu salarii mari pentru a justifica achizitiile falimentare nu functioneaza decat la suporterii care se pricep la fotbal la fel de putin ca si el. Chiar daca cei doi au partea lor de vina la golul invocat, la acea faza au gresit si portarul si D Grigore. Iar jucatori precum Durimel fac numeroase greseli aproape in fiecare meci, nu ai cum sa il compari niciodata pe Durimel cu Luchin. In loc sa isi motiveze putinii fotbalisti pe care ii are in lot, Negoita ii indeparteaza definitiv.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează