FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Peluza Cătălin Hîldan a reacționat după ce Negoiță l-a dat afară pe Claudiu Niculescu și l-a numit pe Mircea Rednic

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 octombrie 2018 16:56

Claudiu Niculescu a fost demis astăzi de la Dinamo. Mircea Rednic, 56 de ani, a semnat noaptea trecută pe doi ani cu Dinamo, informație anunțată în exclusivitate de GSP.ro (DETALII)!

Peluza Cătălin Hîldan, principalul contingent de fani dinamoviști, susține numirea lui Mircea Rednic pe banca formației. Într-o postare pe pagina de facebook, ultrașii din Ștefan cel Mare au scris: "Mircea Rednic, ultima speranță!".

Fanii fuseseră de acord și cu sosirea lui Claudiu Niculescu. Atunci s-au implicat decisiv în numire, avertizând conducerea că Dan Alexa este o varianta indezirabilă (detalii AICI). 

Citește șiVIDEO Reacție virulentă a lui Niculescu, după ce a fost UMILIT de Dinamo: "Nu sunt un terchea-berchea! Mi-ați spulberat visul după 13 antrenamente!"

EXCLUSIV Rednic la Dinamo! "Câinii" au dat lovitura la miezul nopții! Ce se întâmplă cu Niculescu

REDNIC LA DINAMO // EXCLUSIV Și eu ce fac, nea Mircea? CIRC la Dinamo după numirea lui Rednic! Ce s-a întâmplat azi-noapte acasă la Niculescu

REDNIC LA DINAMO / EXCLUSIV Jucătorii lui Dinamo au aflat că a venit Rednic de la reporterii GSP.ro: "Serios? Habar nu aveam!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
116318208879996
Costica Costica  •  14 Octombrie 2018, 10:02
Postat de blatistu12 pe 14 Octombrie 2018, 07:18

1,2,3 la Retrogradare cu căței.Doar dinamo poate retrograda

glasul prostului nu se aude loaza fcsb hu

blatistu12
blatistu12  •  14 Octombrie 2018, 07:18

1,2,3 la Retrogradare cu căței.Doar dinamo poate retrograda

dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Octombrie 2018, 23:56
Postat de rocky2 pe 13 Octombrie 2018, 22:52

De acord, sa fie si Rednic si Niculescu si Prunea, bravo! Dar fara bani de transferuri tot degeaba, tot playoff-ul urmeaza!

hai sa-ti zic ceva, cu un pic de ochi la jucatori si cu un pic de ambitie pe teren nu trebuie sa bagi multi bani in transferuri. echipe care sunt peste noi in campionat si care ne-au batut sezonul asta si sezonul trecut nu au bagat bani in transferuri, dar au jucat fotbal. Astra a facut daor afacerea aia dubioasa cu Alibec, e singurul transfer pe bani de naba stie cand...dar ne-a batut pe unde ne-a prins cu jucatori adusi gratis, de gaz Metan, de Iasi, de Sepsi, Borosani samd nu mai vorbesc. Ca sa faci cu adevarat diferenta cu transferuri trebuie sa bagi vreo 10 milioane minim, in 2-3-4 jucatori. sa fim seriosi, asta nu se va intampla cu NEgoita. Rednic are ochi sa aduca gratis jucatori pe care altii ar da bani multi, dar trebui lasat sa-si faca treaba. Evident daca cere un buget sa i se dea, nu o sa ceara cine stie ce ca stie cu cine are de-a face...dar nici ca data trecuta cand a cerut 500k pe nu mai stiu cine si i s-a dat cu flit.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează