FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS. CSA

Peluza Nord își anunță prezența în premieră pe noul stadion din Ghencea: „Mergem în mod organizat. Să nu creadă cineva că am renunțat”

Fanii lui FCSB // foto: Cristi Preda - GSP
Fanii lui FCSB // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 22 martie 2022 11:33 / Actualizat marti, 22 martie 2022 12:00

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, facțiunea dură a suporterilor lui FCSB, anunță că vor fi prezenți „în mod organizat” pe stadionul din Ghencea la meciul amical dintre România și Grecia.

  • Partida România - Grecia va avea loc vineri, 25 martie, începând cu ora 20:15, și va fi găzduită de stadionul din Ghencea. 
  • Pentru România urmează un test cu reprezentativa Israelului, marți, 29 martie, la Netanya.

Pentru prima dată de la ridicarea noului stadion Steaua, Peluza Nord va participa în mod organizat la un meci găzduit de arena din Ghencea.

Igor Surkis, șeful lui Dinamo Kiev, a părăsit instant Ucraina cu o sumă URIAȘĂ! Familia a încălcat legea marțială
DINAMO KIEV
Igor Surkis, șeful lui Dinamo Kiev, a părăsit instant Ucraina cu o sumă URIAȘĂ! Familia a încălcat legea marțială

Peluza Nord merge pe stadionul din Ghencea, la România - Grecia! 

Liderul facțiunii suporterilor, Gheorghe Mustață, condamnat în trecut pentru violență, tentativă de omor și șantaj prin taxe de protecție, a făcut anunțul.

„Dorința mea este să sărbătorim titlul de campioni în Ghencea. Să nu creadă cineva că am renunțat.

Până atunci, vineri, Peluza Nord va fi pe stadionul Steaua. Prima dată în mod organizat. Vom fi 100 de membri ai Peluzei Nord.

Așa cum am anunțat, îl vom susține pe Edi Iordănescu necondiționat, mai ales că este vorba de România”, a declarat Mustață la Realitatea Sportivă, citat de Fanatik.

Gheorghe Mustață: „Titlul și numele Steaua vor fi ale noastre”

Mustață a comentat și ultimele declarații ale lui Gigi Becali, patronul FCSB, referitoare la războiul identitar pe care vicecampioana Ligii 1 îl duce cu CSA Steaua, club din Liga 2:

„Am văzut ce a spus domnul Becali. Îl știm bine. De data aceasta a vorbit ceea ce simte. Vrea titlul și numele Steaua înapoi. Acesta este Gigi cel adevărat. Și așa va fi. Titlul și numele vor fi ale noastre”.

Peluza Sud Steaua nu acceptă FCSB în Ghencea

Peluza Sud, gruparea de ultrași care susțin CSA Steaua, a lansat mai multe amenințări de-a lungul timpului cu privire la posibilitatea ca FCSB să evolueze pe noua arenă din Ghencea.

„În Ghencea doar noi, ori război” și „FCSB, gazdă în Ghencea doar peste cadavrele noastre” sunt doar câteva dintre mesajele instigatoare ale susținătorilor Stelei.

Să stea lumea liniștită, că între Nord și Sud nu există probleme.

Nu știu de unde a apărut această informație. Am o relație super cu băieții din Peluza Sud. Mă refer la oamenii care conduc, nu toți tinerii care vor să iasă în evidență prin cine știe ce gesturi.

- Gheorghe Mustață, la Radio Sport 1, în octombrie 2021 

Mai multe știri din fotbalul românesc: 

Îl driblează pe Burleanu » Cine e de fapt „secundul” lui Edi Iordănescu

Emeric Ienei aniversează azi 85 de ani! 10 date din cariera fabuloasă + ce a făcut la penalty-urile de la Sevilla

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
balotelli
balotelli  •  23 Martie 2022, 01:44
Postat de iri_ pe 22 Martie 2022, 23:51

hai ma lupule, te rugam din sufletul nostru de stelisti, vino la meci! daca-l respecti atat de mult de mustata hai vino!

Cred că ar fi momentul sa vă dați întâlnire toți în Ghencea, la amicalu' ăsta de 2 lei al lui Yedi pentru a stabili care-i clona, cine-i mă-sa, cum i cu TAS-u, etc. Să aveți telefoanele pornite pe live-ul Gsp-ului pentru a ponta în secțiunea de comentarii și a verifica prezența userilor la meci. Apoi puneți-o de-o dezbatere la coadă la popcorn în pauza meciului. Ca să vă recunoașteți mai ușor, comandați niște veste de la DDB, în caz că nu le-ați păstrat după meciul cu City. Vreau măcar un articol despre incidentele din pauza meciului. Pentru că, așa cum spuneam, dacă userii nu s-ar certa, Gsp nu ar exista.

iri_
iri_  •  22 Martie 2022, 23:51
Postat de lupu68 pe 22 Martie 2022, 21:26

Respect, Mustata si Peluza Nord, dar in ceea ce ma priveste, nu calc nici mort pe acel stadion pana ce acolo nu se va intoarce Steaua adevarata, adica FCSB. Fiecare face cum il duce capul. Asta sunt si asta voi ramane. Stelist pana la moarte, dar pentru Steaua adevarata, niciodata in viata mea cu clona CSA.

hai ma lupule, te rugam din sufletul nostru de stelisti, vino la meci! daca-l respecti atat de mult de mustata hai vino!

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  22 Martie 2022, 23:17
Postat de 1947____forumer pe 22 Martie 2022, 21:16

Chiar pe FB e grup cu 5.000 de stelisti :))))), ai dat-o-n bara din prima. Nu inteleg de ce toti fecesebistii sunteti mincinosi patologici, de ce va place sa denaturati adevarul? Ai vazut meciul cu Rapid, din 2018? Au fost vreo 36.000 de oameni, sa zicem ca erau si curiosi sau neutri, dar cum explici peluza Stelei? 2/3 inele pe Arena Nat pline inseamna vreo 7-8.000 de stelisti. La ultimul meci din Ghencea, stelistii au fost mult mai multi decat la clona FC FaciCeSpuneBecali 2003, unde va bate vantul prin tribune, nu cred ca ati fost nici macar 2.000 din 55.000 locuri. Hai sa nu vorbiti voi de stadioane goale, erati 200 de insi inainte sa va iasa idolul de la facultate, ai si uitat? Ati mai crescut acum un pic la o 1-2 mii pe meci si multi curiosi la meciurile mai importante, invitatii gratuite, numere umflate din pix etc. Denaturezi adevarul, esti mega subiectiv, mereu va fura justitia, nu ca nu aveti voi niciun document sa demonstrati ceva :))). Ba, discutiile cu voi sunt inutile! Va spala mintea alde Boglea si Mustata, cam ala e nivelul, adica destul de jos. V-au zis aia ca jucati in Ghencea (cand?), castigati toate procesele (n-ati castigat NICI MACAR UNUL!) si voi le-ati papat, inca credeti ca veti castiga vreodata identitatea Stelei, desi habar n-aveti nici macar ce se judeca sau ca alea sunt decizii DEFINITIVE. Pana la urma, va meritati soarta, sa faca Mustata bani cu voi, daca il duce capul sa va fraiereasca, bravo lui! Ramaneti cu fc fcsb, noi cu Steaua!

Adevarul e ca tu ai fost pe stadion si ai strigat Gigi Becali cat ai putut de tare,ca tineai cu Steaua,dar azi vrei sa ne spui altceva! Mergi la csa faci ce spune Talpan,ca in vazul tau se poyriveste mai bin! Tu esti suporter de patron,nu de echipa....inca 17 ani de pauza va doresc,dar sa aflati de ei peste vreo 10 ani...si uite asa,a trecut viata pe langa tine si nu ti-a ramas decat sa te lauzi cum tu de fapt din 40 de ani de mers pe stadionai vazut Steaua vreo 5 ani,dar nici de aia nu mai esti asa sigur! Disparitie placuta cu tot cu generali!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează