INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DINAMO KIEV

Igor Surkis, șeful lui Dinamo Kiev, a părăsit instant Ucraina cu o sumă URIAȘĂ! Familia a încălcat legea marțială

Articol de - Publicat marti, 22 martie 2022 09:04 / Actualizat marti, 22 martie 2022 10:15

Igor Surkis (63 de ani), patronul lui Dinamo Kiev, și fratele său, parlamentarul Hryhoriy Surkis, nu au declarat nimic când au ieșit din Ucraina, pentru a fugi de războiul cu Rusia, dar au făcut-o la intrarea în Ungaria. 

Aveau 17,6 milioane de dolari. Printre pasageri, erau și doi nepoți de 20 și 28 de ani, care nu aveau voie să părăsească Ucraina.

Postare virală. Ce a pățit o antrenoare de fitness din Ucraina într-o benzinărie din România: „Am început să plâng instant. Așa ceva?!”
RĂZBOI UCRAINA
Postare virală. Ce a pățit o antrenoare de fitness din Ucraina într-o benzinărie din România: „Am început să plâng instant. Așa ceva?!”

Igor Surkis, patronul lui Dinamo Kiev, a fugit din Ucraina cu 17,6 milioane de euro

Frații Surkis au părăsit Ucraina încă din primele zile ale războiului. Igor, președintele lui Dinamo Kiev, anunțase inițial, înainte ca armata rusă să invadeze țara, că va rămâne orice s-ar întâmpla. 

Dar el a trecut granița la Vylok (spre Ungaria) încă din 26 februarie, seara (între orele 22:40 și 23:00), la două zile după declanșarea conflictului. Și Hryhoriy Surkis, deputat în parlamentul ucrainean, fost președinte al federației de la Kiev și ex-vicepreședinte UEFA, l-a urmat.

Surkis, mașină blindată de 700.000 de dolari

Potrivit publicației Ukrainska Pravda, care a descoperit un document înregistrat la graniță, Igor se afla la volanul unui Maybach S650, o mașină blindată estimată la 700.000 de dolari. Hryhoriy conducea un Mercedes ML-500 de 100.000$.

Nu au declarat că ar avea bani la ieșirea din țară, dar au făcut-o la intrarea în Ungaria. Suma este uluitoare: 17,6 milioane de dolari!

Tot Ukrainska Pravda a dezvăluit că la vamă a fost înregistrată și Anastasia Kotvitska, soția partenerului de afaceri al fostului ministru ucrainean de interne Arsen Avakov. Ea a declarat la intrarea în Ungaria 28,8 milioane de dolari și 1,3 milioane de euro.

Legea marțială le interzicea să iasă din țară

În autoturismul lui Hryhoriy Surkis, printre pasageri se aflau și doi nepoți.  Oleksiy Borysov, în vârstă de 28 de ani, și Mykola Kuleshov, 20. În timpul legii marțiale, bărbații între 18 și 60 de ani sunt obligați să rămână în țară, excepție făcând cei care au minimum trei copii.

VIDEO Emil Caras, secund Dinamo Kiev, despre situația fotbaliștilor blocați în Ucraina: „Cel mai greu îmi e să mă uit în ochii soțiilor când mă întreabă de ei”

Citește și: 

După Chelsea, și Manchester City poate rămâne fără finanțare! Șeicul s-a întâlnit cu unul dintre oamenii lui Putin

Rusia trece peste sancțiunile FIFA: „Jucăm! Va fi o sărbătoare pe Luzhniki”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
magic4ever
magic4ever  •  22 Martie 2022, 15:28
Postat de Calin Radulescu pe 22 Martie 2022, 13:52

Nu e nimic socant... Asta e normalitatea... DE CE sa aperi un pamant aiurea... Ce pleci cu el pe lumea cealalta❓️ Iti iei banii la valiza, ca prin banca nu-i poti transfera si te muti intr-un loc frumos...

Asta e normalitatea???Si legea acestei tari??? Legea e doar pentru prostii fara bani cu varste intre 18 si 60 de ani???Cei cu banii sa plece parsiveste din tara ca se ocupa taticu la granita sa dea spaga corespunzatoare???Dupa gandirea ta fiul lui Iorgulescu care a omorat un om fiind beat,drogat si conducand cu viteza foarte mare ar trebui sa ramana liber,ca ce este legea,are taticu bani si rezolva....asa gandire...

adrian_riga
adrian_riga  •  22 Martie 2022, 14:15

doar pt Jumatate un multi miliardar in dolari, daca are la el cash 0,017 miliarde inseamna ca e o suma uriasa. Dar URIASA scris cu majuscule in titlu arata exact valoare de jurnalism practicata la gsp si valaorea de jurnalist a ziaristului.

2102911679735264
Calin Radulescu  •  22 Martie 2022, 13:52

Nu e nimic socant... Asta e normalitatea... DE CE sa aperi un pamant aiurea... Ce pleci cu el pe lumea cealalta❓️ Iti iei banii la valiza, ca prin banca nu-i poti transfera si te muti intr-un loc frumos...

Vezi toate comentariile (30)
Comentează