GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI UCRAINA

Postare virală. Ce a pățit o antrenoare de fitness din Ucraina într-o benzinărie din România: „Am început să plâng instant. Așa ceva?!”

Yulia Chernitskaya
Yulia Chernitskaya

Articol de - Publicat duminica, 20 martie 2022 19:26 / Actualizat joi, 31 martie 2022 19:09

Yulia Chernitskaya, o antrenoare de fitness din Ucraina, refugiată în România din cauza războiului izbucnit în țara vecină, a povestit pe pagina ei de Facebook o experiență care a marcat-o zilele acestea. Povestea a devenit virală. 

Yulia a fugit din calea războiului din Odessa și s-a refugiat în România, alături de cei patru copiii ai ei. Ulterior, ea a ajuns să se cazeze la hotelul JW Marriot din București. 

Aseară, ea se afla cu mașina într-o benzinărie din zona Moeciu, Brașov, și a fost abordată de un un bărbat de 60-65 de ani care i-a oferit două bancnote de câte 100 de lei după ce a observat numărul de Ucraina pe care îl avea pe mașina ei.

Războiul din Ucraina » Ucraina a acceptat să folosească un soft avansat de inteligență artificială, care e ilegal în Marea Britanie! La ce folosește
RĂZBOI
Războiul din Ucraina » Ucraina a acceptat să folosească un soft avansat de inteligență artificială, care e ilegal în Marea Britanie! La ce folosește

Povestea emoționantă din spatele unui gest: „Am început să plâng. Am refuzat”

„Acești bani i-am primit de la un bărbat de 60-65 de ani într-o benzinărie, când am ieșit și mă îndreptam spre mașină, după ce achitasem la casă. M-a întrebat în română 'Ucraina?', 'Ucraina', i-am răspuns că da.

Probabil m-a așteptat când a văzut numărul de Ucraina. Și-a deschis portofelul, mi-a dat 100 de lei și a spus 'Slavă Ucrainei!'. Am început să plâng. Am refuzat să iau bani, mai ales că am văzut că avea o mașină veche. Însă el și-a deschis iar portofelul și mi-a mai dat 100 de lei, mi-a spus că sigur am nevoie.

Nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Până la urmă, nici nu știe că am patru copii care mă așteaptă. Și bine că nu i-am spus, că sigur își golea portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar nu m-a lăsat. Dacă acest om îmi citește postarea trebuie să știe că a ajutat o mamă a patru copii.

Am stat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile și nu puteam înțelege. Așa ceva?!”, a scris Yulia Chernitskaya. Postarea ei s-a viralizat rapid pe Facebook: a adunat peste 32 de mii de aprecieri și 13 mii de share-uri. 

Эти деньги мне дал мужчина лет 60-65 на заправке, когда я вышла к машине после оплаты полного бака. Он вытирал своё...

Publicată de Юлия Черницкая pe Vineri, 18 martie 2022

O rusoaică antrenată de spionaj în Rusia dă detalii despre Vladimir Putin: „Știu personal”
RĂZBOI UCRAINA
O rusoaică antrenată de spionaj în Rusia dă detalii despre Vladimir Putin: „Știu personal”

România a primit peste 400.000 de refugiați din Ucraina

De la începutul războiului din Ucraina, pe 24 februarie, în România au intrat peste 400.000 de refugiați ucraineni, majoritatea femei și copiii. 

Mobilizarea societății civile a fost una exemplară încă din prima zi a războiului, la toate punctele de trecere ale frontierei cu Ucraina sosind numeroase ajutoare umanitare. De asemenea, multe familii și-au deschis casele și au oferit adăpost refugiaților.

Citește și alte știri despre războiul din Ucraina:

Mesaj dur pentru sportivii ruși interziși: „Priviți maternitatea din Mariupol...mai sunteți indignați?”

Akhmetov a pierdut 6 miliarde $ de la startul războiului și dă detalii sfâșietoare: „Oamenii topesc zăpada ca să rămână în viață! Toată averea o folosesc în acest război”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
rocky5
rocky5  •  22 Martie 2022, 22:44
Postat de paolo19 pe 21 Martie 2022, 06:10

Sunt curios cum a zis in ucraineana "așa ceva"? Alo, 'nea redactoru' necunoscut?

Crezi ca în ucraineană "așa ceva" nu există? Citoto takoye se spune! Dai ai și alte nelamuriri, consultă cu încredere goagălul!

rocky5
rocky5  •  22 Martie 2022, 22:32
Postat de cobadin33 pe 21 Martie 2022, 08:31

Ucrainenii care si-au gasit un refugiu temporar in Romania si care au fost bine primiti, atunci cand se vor intoarce la ei in tara sa spuna vamesilor ucraineni sa nu mai confiste cartile in limba romana de fiecare data cand le gasesc in bagajul cuiva, iar autoritatile ucrainene sa nu mai numeasca limba romana drept limba moldoveneasca doar ca sa provoace dezbinare printre romani. Chiar si cateva dintre cele 250 de scoli cu predare in limba romana din Bucovina de N sa fie redeschise, nu doar cele 5 care functionau inainte de razboi.

Doar un putinist crede ce spui tu! Mai lasă-ne cu propaganda prorusă în secolul 21!

catalin.palcu
catalin.palcu  •  22 Martie 2022, 08:40
Postat de tororosso pe 21 Martie 2022, 11:44

Este trist și de compătimit ce se întâmplă în Ucraina . Normal cei săraci au rămas acasă iar cei bogați au reușit să scape din infern . Într-o parcare din oraș tronau nici mai puțin de 8 SUV-uri cu numere UK care mai de care . Un Ferrari Purosangue , Bentley Bentayga dar și o Toyota 4Runner . Dar cum la omul sărac nici boii nu-i trag ....

vezi ca te faci de ras ! pai indicativul UK pe placutele de inmatriculare e pt Marea Britanie, Ucraina are 'UA'. in al 2 lea rand e normal sa fie si oameni instariti sau bogati , dar hai sa nu ne prefacem cati refugiati au intrat pe jos in Romania cu 2 sacose de rafie. terminati cu comentariile astea anti-refugiati, sper sa nu ajungi si tu vreodata in situatia respectiva.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează