FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Peluză scindată! 400 de ultrași olteni vor veni în Giulești, alți 300 au renunțat să mai facă deplasarea » Planul galeriei lui FCU Craiova

Peluza Sud '97 în deplasarea de la Ploiești
Peluza Sud '97 în deplasarea de la Ploiești

Articol de - Publicat joi, 09 februarie 2023 13:44 / Actualizat joi, 09 februarie 2023 14:29

Ultrașii din Peluza Sud '97, galeria celor de la FCU Craiova, vor continua să îl conteste pe Adrian Mititelu și la derby-ul din Giulești cu Rapid, chiar dacă o mare parte dintre ei bat în retragere după scandalul de xenofobie de la Sf. Gheorghe. 

Peluza Sud Craiova va fi prezentă vineri seară în Giulești. Deși patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, a anunțat că nu îi vrea pe olteni în tribune și nu-și asumă în niciun fel deplasarea acestora, elevii lui Nicolo Napoli vor avea parte totuși de susținerea galeriei. 

Acuzat de Balaj că arbitrează la ordin! » Au delegat la Rapid - FCU Craiova „centralul” care a provocat scandalul sezonului
RAPID - FCU CRAIOVA
Acuzat de Balaj că arbitrează la ordin! » Au delegat la Rapid - FCU Craiova „centralul” care a provocat scandalul sezonului

Liviu Ungureanu, alias Bocciu, liderul Peluzei Nord Rapid, a confirmat că oltenii vor primi 700 de bilete în sectorul destinat oaspeților, dar că, la ședința tehnică premergătoare meciului, vor anunța că în cazul oricărei scandări rasiste sau xenofobe, îi vor evacua pe aceștia.

Peluza s-a scindat, dar 400 de ultrași olteni vor continua să-l conteste pe Mititelu

Din informațiile GSP, fanii nu vor umple sectorul oaspeților, doar 400 de suporteri fiind așteptați să facă deplasarea. Numărul scăzut este din cauza meciului de la Sepsi, mulți membri din Peluză fiind nemulțumiți de modul în care s-a comportat galeria atunci când au fost scandate lozinci xenofobe care au dus la oprirea meciului. 

Oltenii vin însă pregătiți să-l conteste în continuare pe Adrian Mititelu, cu care se află în război, și îl vor jigni în continuare.

Se vor întâlni la Gara de Nord

Oltenii au anunțat și modul în care se vor deplasa la București pentru duelul cu giuleștenii. Aceștia vor pleca cu trenul din Craiova la 14:13, ajungând în București în jurul orei 17:33. 

Acolo se vor reuni cu fanii din Capitală și alte orașe apropiate și vor pleca în grup spre stadion, escortați de Jandarmerie.

10 leicostă un bilet destinat fanilor celor de la FCU Craiova în sectorul oaspeților

Citește și alte știri din Liga 1:

Îl sfidează pe Becali! » Cer control antidoping pentru FCSB, la două zile după informațiile publicate de GSP

Marea dorință a lui Gică Hagi: „Trăiesc cu acest gând și sper că se va îndeplini. Asta e cea mai inteligentă întrebare care mi-a fost pusă!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
k.uba
k.uba  •  09 Februarie 2023, 21:18
Postat de freddy pe 09 Februarie 2023, 19:33

Bine. Cum zici tu. Sper sa faceți iar scandal în Giulesti și sa se sature mititelu de voi și sa va lase. O sa dispăreți. Și nu o sa va ducă nimeni dorul. Sănătate.

Nu ai inteles nimic. Dureros. Sanatate si tie!

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  09 Februarie 2023, 20:23
Postat de freddy pe 09 Februarie 2023, 18:27

Stiu. Va si laudati cu asta. Ca faceti, ca sunteti...Că voi... Sunteti! Din fericire sunteti 700. Hai 1000. Si sudul la fel. Sunteti putini si daca vi se cere cartea de identitate la intrare, jumatate plecati. Nu ai nici un motiv sa te mandresti cu ce sunteti. O relicva. Pe cale de disparitie. Oricum nu cred ca esti si tu ultras, ca ”băeții aia mari” nu stau pe net. Sunt prea ocupati sa recupereze ceva bani de la vreun amarat, sa bage la pacanele sau sa traga la colt un fum. In rest, va doresc sa retrogradati. Ati poluat prima liga destul. Lasati Craiova normala sa reprezinte orasul ala frumos.

Din pacate cam ai dreptate. Multi din cei care se autointituleaza ultrasi, in realitate au niste apucaturi mai putin placute, apucaturi de care se feresc multi oameni. Nu am nimic cu ei, puteam sa fiu ca ei,chiar am fost in cardasie cu ei dea lungul vietii, fiecare cu ce i-a dat Dumnezeu. P e mine m-a scos din anturaje de genu asta, distructive as putea spune. Cel mai bun lucru care se poate intampla e sa le dea ban pe viata sau macar pe 5-10 ani. Si vor veni oameni cuminti la meciuri....ca afara.

danut.petnaise
danut.petnaise  •  09 Februarie 2023, 19:37

Rapidulețul speră că vor câștiga la masa verde, ca și sepsi. Numai să nu se întoarcă roata. Tu ca organizator, în loc să te bucuri că oaspeții nu au galerie, le oferi bilete gratuite.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează