FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV S-a rupt Peluza Sud din cauza lui Mititelu? Dezvăluiri din viesparul de la FCU Craiova: s-au dezis de „Gogoașă”!

Sunt tensiuni mari în Peluza Sud / foto: Gazeta Sporturilor
Sunt tensiuni mari în Peluza Sud / foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 03 martie 2023 13:49 / Actualizat vineri, 03 martie 2023 14:01

Celebrul ultras Andrei Preda, zis „Gogoașă”, a fost părăsit de majoritatea facțiunilor în războiul cu familia Mititelu care a învolburat apele la FCU Craiova în 2023

Peluza Sud s-a scindat. Sunt tensiuni mari între facțiuni. „Gogoașă”, principalul contestatar al patronului Adrian Mititelu, începe să-și piardă influența printre ultrași. În timpul meciul FCU Craiova - Mioveni (2-1), ultimul disputat în Bănie, s-a produs un incident care a provocat disensiuni între facțiunile care formează Peluza Sud.

Decimați! Mari probleme pentru FCU Craiova înaintea duelului vital pentru play-off: 4 absențe de top + alți jucători importanți sunt incerți!
FCU CRAIOVA 1948
Decimați! Mari probleme pentru FCU Craiova înaintea duelului vital pentru play-off: 4 absențe de top + alți jucători importanți sunt incerți!

S-a rupt Peluza Sud din cauza lui Mititelu?

Concret, au povestit martori oculari, înaintea partidei liderii grupărilor au convenit să nu se mai afișeze bannere și să nu se mai scandeze împotriva familiei Mititelu. La un moment însă, în sectorul gestionat de „Gogoașă” a apărut o pânză inscripționată cu un mesaj denigrator la adresa finanțatorului FCU. 

Instantaneu, s-au iscat disensiuni în peluză, iar o mare parte din galerie s-a dezis de Preda și l-a urmat pe Sorin Chipeșu, retras în altă zonă a stadionului.

Mai mult, cei de la „Boys” au părăsit arena la pauză în semn de protest față de acțiunea lui „Gogoașă”. Chipeșu nu este nici el un susținător al lui Mititelu, dar s-a aliat cu cei care vor să vină în Peluza Sud doar să încurajeze echipa. 

Peluza Sud îndeamnă la unitate înaintea meciului cu FC Botoșani

Cu o zi înaintea meciului vital cu FC Botoșani, pe pagina de Facebook a Peluzei Sud '97, principalul canal de comunicare al utrașilor olteni, a apărut un mesaj prin intermediul căruia liderii solicită unitate:

Pentru Știința, pentru glorie, pentru victorie! 

Mâine joacă Știința și ne aduce aminte nostalgic de vremurile… ălea! Știe fiecare prea bine despre care e vorba! Este timpul să fim mai uniți ca niciodată, mai fanatici ca niciodată, mai puternici ca niciodată! Ne vedem începând cu ora 13 în Centrul Vechi, toți în negru pentru culori!

- Peluza Sud 1997

VIDEO Peluza Sud, în deplasare la București pentru derby-ul orgoliilor cu Rapid

Citește și alte știri despre FCU Craiova:

Decimați! Mari probleme pentru FCU Craiova înaintea duelului vital pentru play-off: 4 absențe de top + alți jucători importanți sunt incerți!

În război cu ultrașii, Mititelu deschide porțile gratis pentru femei » Amenințarea pentru scandalagii rămâne valabilă: „Se va acționa în consecință”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Shogun01
Shogun01  •  03 Martie 2023, 20:44
Postat de legio.sud pe 03 Martie 2023, 14:06

Kuba , kub.a , cubuleț , sau cum îți mai spui ,Tu cu cine votezi , cu gogoașă , cu covrigeii ( adică mititelu ) sau cu chipeșu ?!! Hotărește-te repede că expiră timpul .

Nu poate repede pt ca este cu cea care te-a făcut și pe asta îl tine mult. Mâine urmez eu

tivireli
tivireli  •  03 Martie 2023, 18:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

.koba
.koba  •  03 Martie 2023, 14:08

Marinescu David, de ce nu vii sa vb fata in fata cu Chipesu' si Gogoase?! De ce iti iei "sursele" de la Ajica si fisu'???? La meciul cu Mioveni, in momentul cand a aparut bannerul anti chel, s-a dat cu gaze lacrimogene! Nu s-a scindat galeria!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează