FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pericol mare şi pentru Derby » Rădoi ar putea avea o problemă de proporţii la confruntarea cu Dinamo

Alin Toșca ar putea rata meciul cu Dinamo
Alin Toșca ar putea rata meciul cu Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 07 noiembrie 2015 00:00

Pe lîngă accidentaţi, mîine seară, la meciul cu Botoşani, nu mai puţin de 7 dintre titularii Stelei se vor afla la un "galben" de suspendare în Derby de România.

Dintre cei absenţi mîine, Rădoi se va putea baza sigur în Derby-ul cu Dinamo, din etapa a 18-a, numai pe Adi Popa. În rest, cei accidentaţi au puţine şanse să evolueze împotriva rivalei din Ştefan cel Mare.

Nu e însă singura grijă a lui Mirel fiindcă partida cu FC Botoşani i-ar putea produce pagube majore în perspectiva întîlnirii cu Gnohere, Essombe şi compania.

Campioana va alinia mîine seară în primul "11" nu mai puţin de 7 fotbaliști care dacă vor primi cartonaş galben din partea arbitrului vor deveni automat suspendaţi pentru Derby de România.

Nu doar că numărul lor e mare, dar sînt dintre cei de bază, care au bifat prezenţe în toate competiţiile aproape meci de meci: Varela, Chipciu, Toşca, Guilherme, Tade, Filip şi Tahar!

Dinamo are 5 la limită

Nu doar Steaua ar putea avea mulţi suspendaţi în Derby de România, programat duminică, 22 noiembrie, de la 20:30. Din lotul lui Rednic sînt 5 fotbalişti la limită de a deveni fără drept de joc dacă diseară, în meciul de la Timişoara, vor încasa un avertisment din partea arbitrului. Aceştia sînt: Feussi, Marc, Steliano Filip, Cosmin Matei şi Palici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1157026570994110
Mircea Geoana  •  07 Noiembrie 2015, 11:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează