FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

EXCLUSIV Peripețiile sirianului Al Mawas în România: „Era speriat, săracul. A fost pur și simplu terorizat!”

Mahmoud Al Mawas / Sursă foto: GSP +7   FOTO
Mahmoud Al Mawas / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 26 februarie 2021 11:42 / Actualizat vineri, 26 februarie 2021 12:28

Marius Croitoru (40 de ani), antrenorul lui FC Botoșani, a explicat la GSP Live cum s-a acomodat în România mijlocașul Mahmoud Al-Mawas (28 de ani). 

Starul sirian a semnat cu FC Botoșani în această iarnă, dar frigul din România i-a cauzat mari bătăi de cap acestuia. Croitoru dezvăluie că fotbalistul a fost „pur și simplu terorizat” de temperaturile negative din ultimele săptămâni. 

Marius Croitoru „Al Mawas a fost terorizat de frig”

„Sunt mulțumit de el, dar el poate oferi mult mai mult și sunt convins că o va face. A avut nevoie de adaptare. Gândiți-vă că el a venit de la plus 30 de grade la minus 15. I-a fost greu să se acomodeze, iar Botoșaniul nu e un mega-oraș, ci un oraș unde, după antrenament, tentanțiile nu prea există, n-ai unde să ieși. Venind de la Dubai, a avut nevoie de acomodare. Calitățile lui sunt știute. Are explozie, determinare. 

A fost speriat devreme, de temperatură, dar e un băiat admirabil, plăcut de vestiar. S-a acomodat repede și e plăcut prin tot ceea ce face. Singurul lucru care pur și simplu l-a terorizat a fost vremea. Era speriat, săracul. Ieri a fost cald și era foarte vesel la antrenament și mi-a zis: «Coach, asta e vremea mea». Vom comanda vreme și soare pentru Mawas”, a declarat Marius Croitoru, la GSP Live.

În ultimii 3 ani, Mahmoud a evoluat în Qatar, la Umm Salal. Înainte de aventura din Qatar, a mai jucat în Bahrain, Kuweit, Arabia Saudită, și Siria, la echipe precum Al-Muharraq, Al-Arabi, Faisaly, Al-Riffa și Al-Karamah

8.000 de euro/lunareste salariul lui Mahmoud Al-Mawas la FC Botoșani

1,70 metrimăsoară Mahmoud, care poate juca atât în centrul atacului, cât și în partea dreaptă

+3 FOTO

Sirienii îl idolatrizează pe Al Mawas

Al Mawas, atacantul sosit în Moldova în luna noiembrie, a marcat primul său gol pentru FC Botoșani în partida cu Academica Clinceni de la finalul lunii ianuarie, pierdută de formația pregătită de Marius Croitoru cu scorul de 1-2. Sirienii care îl idolatrizează pe „decarul” naționalei au invadat pagina de facebook a echipei după reușita lui Al Mawas.

68 de meciuriîn națională are Mahmoud Al Mawas, reușind să puncteze de 11 ori

10.000 de interacțiunia ajuns să aibă o postare de pe Facebookul celor de la Botoșani de când Mawas e la club

Tricouri personalizate cu Al Mawas

FC Botoșani speră să dea lovitura cu Al Mawas la vânzări Clubul a scos la vânzare tricouri din edițiile trecute ale echipamentului, pe care sunt imprimate poze cu chipul lui Al Mawas. Moldovenii au printat pe un set de tricouri noi imagini cu sirianul, dar au folosit un model mai vechi de echipament, nu cel din sezonul actual.

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Comparat cu Florea Dumitrache și Hagi, Octavian Popescu e atenționat: „E cea mai mare greșeală! Important cum se dezvoltă de acum încolo”

EXCLUSIV Marius Croitoru a răbufnit la adresa arbitrilor: „Cum să nu țip? Doar așa intrăm în normalitate!”

VIDEO EXCLUSIV » Ofertă de 1 milion de euro pentru un jucător din Liga 1: „E geniu! Rămâi blocat când îl vezi”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mafa
mafa  •  26 Februarie 2021, 20:46

Am inteles !!...a mai jucat la Real Madrid, Liverpool, Juventus.

gago747
gago747  •  26 Februarie 2021, 15:18

Acuma joacă la Al-F.C. Ben-Botoșani

Vezi toate comentariile (2)
Comentează