FOTBAL  »  Superliga  »  OTELUL

Petre Grigoras: "Conducatorii fotbalului romanesc parca n-au dorit sa mergem in UEFA"

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2007 00:00

NewsIn / Antrenorul Otelului, Petre Grigoras, a declarat luni, pentru NewsIn, ca a fost surprins neplacut de oamenii importanti din fotbalul romanesc, care nu au felicitat formatia galateana pentru eliminarea lui Trabzonspor si calificarea in preliminariile Cupei UEFA.

"Am fost neplacut surprins ca nimeni din conducerea fotbalului romanesc nu ne-a felicitat pentru faptul ca i-am eliminat pe turcii de la Trabzonspor si ne-am calificat in preliminariile Cupei UEFA. Cred ca nici nu si-au dorit sa ne calificam, pentru ca ei nu cred ca vom face vreun punct si vom scadea astfel coeficientul de tara in acest sezon. Sper sa le demonstram contrariul", a declarat Petre Grigoras.

Grigoras a analizat si sansele echipei sale de a ajunge in turul I al Cupei UEFA: "Daca evitam Hajduk Split si Maccabi Tel Aviv, atunci cred ca avem sanse mari de calificare. Restul echipelor sunt abordabile".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează