FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Petre Grigoraş îl ameninţă pe Arpad Paszkany: "Dacă nu-mi dă toţi banii mă prezint la reunire!"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 ianuarie 2014 13:15

Şefii de la CFR Cluj s-au grăbit să-l numească antrenor pe Vasile Miriuţă, dar fără să încheie socotelile cu Petre Grigoraş.

"Grig" îl ameninţă pe Arpad Paszkany spunînd că se va prezenta la reunirea echipei dacă nu-şi va primi toţi banii pînă la finalul contractului.

"Nu am semnat nici un act. Au spus că mă sună după Sărbători să ne înţelegem, dar nu am mai fost sunat. Am discutat o singură dată cu domnul Paszkany, dar aflasem deja că am fost dat afară. A fost cam urît, dar nu îi port pică.

El mi-a explicat motivele pentru care a renunţat la mine, eu am înţeles şi sper să ne înţelegem acum la reziliere pentru că mai am contract pînă în vară. Am dreptul să-mi cer toţi banii pînă la finalul contractului. Dacă nu ne înţelegem? Mă prezint la renire şi gata!", a declarat Grigoraş pentru Ziua de Cluj.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
daniaania
daniaania  •  08 Ianuarie 2014, 10:02

Se vor rezolva aceste probleme, nu va agitati aiurea..

afc13
afc13  •  08 Ianuarie 2014, 00:47

Oare ce mai puteti nascoci? O alta ''stire bomba -scandal'', wow, excelent v-ati facut treaba! Grigoras AMENINTA..... mincinosilor, doua CUVINTE sunt adevarate in articolul vostru : Grigoras si Paszkany. ATAT. Restul e bes ina... Nu m-as mira de s-ar rupe odata tavanul peste voi, dupa cat minciuniti.

kily
kily  •  07 Ianuarie 2014, 18:07

bravo, Grig! ia'i banu' boanghenului!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează