FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - OŢELUL 1-1

Petre Grigoraş: "Nu sîntem salvaţi matematic, încă putem fi ajunşi de Gaz Metan" :S

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2009 00:00

Antrenorul Oţelului Galaţi, Petre Grigoraş, s-a declarat mulţumit de remiza obţinută la Braşov, însă a precizat că acest punct nu-i salvează matematic echipa de la retrogradare:

"Am întîlnit o echipă grea, care îşi doreşte să ajungă în cupele europene, sîntem mulţumiţi cu punctul obţinut aici. Noi am venit într-o situaţie mai grea decît Braşovul.

Nu sîntem încă salvaţi din punct de vedere matematic, încă mai putem fi ajunşi de Gaz Metan.

Gribauskas a greşit la gol, dar are circumstanţe atenuante, nu a mai evoluat de mult timp. Noi nu le cerem portarilor s-o scoată din vinclu sau să facă parade senzaţionale, ci doar să apere bine", a spus Petre Grigoraş la GSPTV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
 •  26 Mai 2009, 22:18

Medievalule esti chiar...medieval.Fapta aia NU E DOVEDITA medievalule.

 •  23 Mai 2009, 18:10

vom fi si la anu in lig 1 ....................100 %

 •  23 Mai 2009, 11:46

ce fel am ajuns ma sa ne rugam sa nu retrogradam ,rusine ! gazu bate pe bistrita cu 3 -0 si atat.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează