FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA - UNIREA URZICENI, DUMINICĂ, 20:30, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Petrescu: "Dinamoviştilor le e frică de noi. Ei nu ştiu să piardă"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 mai 2009 00:00

Dan Petrescu, antrenorul Unirii Urziceni, crede că echipa sa nu s-ar fi aflat pe primul loc dacă nu ar fi avut parte de arbitraj din străinătate.

"E ciudat că Dinamo a vrut arbitru român cu Poli Timişoara şi aţi văzut ce s-a întîmplat. Acum iar vor arbitru român şi cei de la Braşov sînt de acord, după ce s-au bătut în piept că vor şi ei străini.

Asta este România şi pe mine mă surprinde acest lucru. Dinamoviştilor le e frică de noi, le-am luat 6 puncte şi ei nu ştiu să piardă. Eu n-am nimic cu arbitrii români, dar dacă nu aveam străini, nu eram pe primul loc acum", a spus Dan Petrescu.

Petrescu: "Timişoara a vrut să îşi facă publicul să creadă că noi sîntem Steaua II"
Dan Petrescu, antrenorul Unirii Urziceni, crede că Poli Timişoara a încercat să îşi facă suporterii să creadă că vor înfrunta Steaua II atunci cînd au lansat declaraţii în legătură cu posibila fuziune dintre echipa sa şi Steaua.

"Decizia aceasta de a lua 6 puncte lui Poli, i-a ajutat pe timişoreni pentru că au avut publicul alături la fiecare meci. Ei acum speră să le primească şi să revină în lupta pentru titlu. Timişoara a vrut să facă publicul să creadă că noi sîntem un fel de Steaua II, dar noi sîntem Unirea Urziceni", a spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu: "Poli Timişoara a furat tactica lui Dinamo"
Dan Petrescu a criticat manevrele de destabilizare a echipei sale încercate de preşedintele lui Poli Timişoara, Marian Iancu, cel care a anunţat că îi doreşte din vară pe doi dintre cei mai buni jucători ialomiţeni, Dacian Varga şi Tiberiu Bălan:

"Declaraţiile din ultima săptămînă ne-au făcut numai rău, jucătorii nu mai ştiu ce să creadă. Timişoara face acum, înaintea meciului cu noi, exact ce face Dinamo de cînd ştiu eu această echipă, le-au furat tactica. A apărut exact înainte de meciul de duminică zvonul că Marian Iancu dă 4 milioane de euro pentru Dacian Varga şi Tiberiu Bălan. Cum se face că tocmai acum a apărut acest interes? Mizează probabil că astfel nu vor fi cei doi pe teren, dar veţi vedea că vor juca.

Şi Dinamo, cum de se interesează de Dani Coman şi de Cătălin Munteanu înainte de meciul cu FC Braşov? Fac pariu că în ultima etapă, înainte de meciul cu FC Argeş, îi vor dori pe Tameş şi pe Cristi Tănase. Este incredibil ce se întîmplă în România.

Mai este şi chestiunea cu fuziunea dintre noi şi Steaua, care a apărut doar pentru ca suporterii Timişoarei să nu fie de partea noastră în meciul de duminică. Oricum, ceea ce fac jucătorii pe teren contează, nu altceva. Avem două meciuri grele pînă la final şi ar fi un miracol să obţinem maximum de puncte, iar miracolele se petrec odată la 10 ani. Mai sînt trei zile pînă la meci, cine ştie ce bombă o să mai apară prin presă", a spus Dan Petrescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (92)
 •  28 Mai 2009, 23:55

iancule baga echipa a doua..uita alea 6 puncte ca daca era sa ti le deie ti le dadea deja...protejeaza titularii ptr meciurile din cupa uefa ..sti bine ca te plangeai ca alte echipe cand joaca cu dinamo baga echipa a doua ca sa nu fie "muscati de caine" nu cred ca esti pe felie cu dinamo ca acu cativa ani ai bagat tineri cu dinamo ca sa demonstrezi ceva..e timpul sa iti menajezi jucatorii ca unirea e determinata sa castige si ti rupe...timisoara nu va vedea titulu..timisoara sustinem u

zidannr1
zidannr1  •  28 Mai 2009, 23:41

Mai am un singur dor Sa-i vad pe caini cum mor De dorul lor de liga De cea a lu Mitica !!! Sa le fie dorul lin Si b-ul aproape In meciuri de noapte Un arbitraj senin. Si la final de campionat De Borcea incatusat Sa rada toata liga Liga de nimica

nikaal183
nikaal183  •  28 Mai 2009, 23:21

pt steaua1986... oitelor daca aveti hardul mic dati un refres si o sa vedeti ca de doi ani incoace dor dinamo va facut sa prindeti locul doi asa ca va rog dehaiti doar in staul pt ca acolo este locul vostru acesta este locul pe care il meritati si doar niste valize si dinamo va impins pe locul doi .si oricum decat varza il cl mai bine bunicei in europa lig si voi nici in intertoto nu meritati .

Vezi toate comentariile (92)
Comentează