FOTBAL  »  LIGA 1  »  TRANSFER

Petrolul a oficializat transferul fotbalistului din Ligue 1 anunțat de GSP.ro » "Lupii" au adus și un atacant

Nicolas Farina +1   FOTO
Nicolas Farina

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iulie 2015 14:16

Petrolul Ploiești i-a transferat pe atacantul tunisian Sofien Moussa (27 de ani) și mijlocașul francez Nicolas Farina (28 de ani), ultimul fiind anunțat de GSP.ro încă de marți.

"FC Petrolul Ploiești și-a întărit lotul cu încă doi jucători, atacantul tunisian Sofien Moussa și mijlocașul francez Nicolas Farina semnînd angajamentele cu clubul nostru. Moussa a parafat un angajament valabil pentru următoarele două sezoane, iar Farina a semnat un contract valabil pînă la finalul acestui sezon", se menționează pe site-ul Petrolului.

Moussa deține pașaport francez și a evoluat ultima dată la Etoile Sportive du Sahel, echipă care a terminat pe locul doi în ediția precendentă a primei ligi din Tunisia. Anterior, Moussa a mai jucat la formația AS Marsa.

Farina poate evolua mijlocaș pe ambele benzi. Sezonul trecut s-a aflat în lotul lui Racing FC din Luxembourg, iar în cariera sa are meciuri în Ligue 1 la echipe precum FC Metz și Evian. A mai jucat și la Energie Cottbus.

Playtech: Ce a făcut Simona Halep cum s-a întors din luna de miere. Nu a mai putut rezista


Comentarii (5)
mplttev
mplttev  •  10 Iulie 2015, 13:51

Cenzurați termeni ca " reality show" , "***" sau"***" ? Vă doare? Asta faceți! Faceți bani din incultura cititorilor. Faceți bani din prostia lui"Becali", faceți Becali show. Și totu-i legat de steaua, aproape orice știre trebuie să conțină cuvântul steaua, ăsta-i ordinul de sus, probabil. Vă înțeleg, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mplttev
mplttev  •  10 Iulie 2015, 08:44
Postat de manutd.steaua pe 09 Iulie 2015, 16:20

echipa care nu are ce cauta in liga 1 pentru ca este in insolventa!

Vorbește unul care are patron la echipă un ***, antrenor la echipă de asemenea *** n-au stadion, n-au performanțe trecute, fsb poate intra și în divizia 3, nu va ști nimeni de ei. Toate televiziunile promovează această echipă în mod exagerat pentru că becali reprezintă scandalul amestecat cu prostia, atât de iubit de televiziuni, reality show-ul gratis la care se holbează tot ***. Steliștilor nu vă bucurați, Becali și FSB reprezintă *** a mass media.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

950634741624741
Dragulin Catalin-florin  •  09 Iulie 2015, 18:25

bai *** *** *** *** de *** ,tu la ce vorbesti bai inexistentule? de ce nu zici si de cfr, dinamo, craiova sau de voi care nu aveti nici emblema nici stadion si macar nu mai existati?! veziti de saraci tai ca si asa sambata *** *** *** ****** ***!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează