FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FCSB

Pericolul #1 pentru FCSB sâmbătă la Ploiești: „Încerc să șutez din diverse poziții, să surprind”. Vrea o nouă Cupă a României cu Petrolul

Jucătorii Petrolului, sărbătorind un gol
Jucătorii Petrolului, sărbătorind un gol

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 16:51 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 19:49

Gicu Grozav, 33 de ani, a explicat ce așteptări au el și coechipierii de la duelul de sâmbătă seară de pe arena „Ilie Oană”, dar și de la întregul sezon

Petrolul Ploiești se pregătește de etapa de sâmbătă seara cu FCSB, pe „Ilie Oană”, de la ora 20:30. „Găzarii” au venit cu 3 puncte din Bănie, victorie cu CSU Craiova (3-1), iar Gicu Grozav a fost ales cel mai bun fotbalist al etapei în ancheta celor de la LPF.

Daniel Oprița, moment de fair-play la adresa rivalei: „Trebuie felicitată! Face cinste fotbalului”
CSA Steaua
Daniel Oprița, moment de fair-play la adresa rivalei: „Trebuie felicitată! Face cinste fotbalului”

Fotbalistul de 33 de ani este la a doua experiență personală în tricoul galben-albaștrilor, după ce, la precedenta, a cucerit Cupa României în 2013. Unul dintre liderii formației prahovene este de părere că poate repeta isprava de acum un deceniu.

Recomandat ca dinamovist înrăit, acum e adversar și speră ca „haita” să se salveze: „La cum arată, nu cred, dar...” + N-a renunțat la națională
INEDIT
Recomandat ca dinamovist înrăit, acum e adversar și speră ca „haita” să se salveze: „La cum arată, nu cred, dar...” + N-a renunțat la națională

Visul lui Gicu Grozav: un nou trofeu al Cupei României cu Petrolul

„Sper ca și sezonul acesta să mergem cât mai departe în Cupa României și, de ce nu, să câștigăm competiția”, a reacționat Grozav la discuția cu jurnaliștii de astăzi.

Întrebat despre poziția în care se simte cel mai confortabil în tricoul „lupilor”, Gicu a declarat:

„Pot să spun că mă simt mai bine în părțile laterale, deși îmi place să-mi fac treaba oriunde este nevoie de mine. Fundaș stânga? M-aș sacrifica, de ce nu? (râde) Încerc să-mi fac treaba oriunde pe teren, echipa primează, doar echipa poate scoate un jucător în față”.

2,2milioane de euro a fost suma cu care Petrolul l-a cedat pe Grozav în vara 2013 la Terek Groznîi

Toți jucătorii Petrolului știu care este miza meciului cu FCSB: „Cel mai important din campionat”

Pentru Petrolul urmează runda cu FCSB, un meci al orgoliilor, iar din informațiile GSP.ro s-au vândut peste 10.000 de bilete, pe lângă alte 3.000 împărțite fanilor adverși, copiilor ce vor sosi la partidă și abonaților.

„Probabil, este cel mai important meci din campionat pentru noi. Sunt conștienți și ei (n.red noii sosiți la Petrolul) de acest lucru, vorbim de acest lucru, știu exact miza.

Important e ca noi, ca echipă, să facem un meci bun. Nu contează cine va marca, sper doar ca noi să marcăm mai multe goluri decât ei și să câștigăm. Venim după un meci bun. Întâlnim o echipă puternică, se bate la campionat, cu șanse reale, suntem montați să facem un meci bun.

La fiecare meci încerc să șutez din diverse poziții. Sunt conștient de calitățile mele, dar nu pot dezvălui acum dacă voi încerca să șutez și de la distanță”, a reacționat Grozav, atunci când a fost întrebat de jurnaliștii ploieșteni dacă va încerca să-l surprindă pe Ștefan Târnovanu, portarul adversarilor de sâmbătă.

3goluri și un assist a reușit Gicu pentru Petrolul în actuala ediție în 14 meciuri

Dacă se va apela la mine, eu voi răspunde mereu pentru echipa națională. Orice jucător care activează se gândește. Eu încerc să separ aceste lucruri, vreau să-mi fac treaba la Petrolul
Gicu Grozav, atacant Petrolul

Ne-am dorit VAR, avem VAR, mergem înainte! Nu e prima oară când mi se anulează un gol, cum a fost la Craiova, eu sunt mereu de partea corectitudinii. Poate curând voi da gol și cu capul, când o vrea Dumnezeu!
Gicu Grozav, atacant Petrolul

Citește și alte știri:

Control antidoping înainte de Petrolul - FCSB! Prima reacție: „Să fie întâmplător? Se întâmplă de fiecare dată!”

Le pasă jucătorilor dinamoviști de Ovidiu Burcă, își dau interesul pentru echipă? O altă echipă din Liga 1 a fost într-o situație similară, iar acum se bate pentru play-off

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează