FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - FCSB

Control antidoping înainte de Petrolul - FCSB: 19 jucători au fost testați! Prima reacție: „Să fie întâmplător? Se întâmplă de fiecare dată!”

Petrolul și FCSB se vor înfrunta sâmbătă seara // foto: Imago Images
Petrolul și FCSB se vor înfrunta sâmbătă seara // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 26 octombrie 2023 16:30 / Actualizat joi, 26 octombrie 2023 17:19

Petrolul Ploiești se pregătește să anunțe sold out pentru meciul cu FCSB de sâmbătă seară. În această dimineață a fost un control antidoping la stadionul ”Ilie Oană”, nouă jucători luați aleatoriu. Același lucru s-a întâmplat ieri și în tabăra roș-albaștrilor. Reprezentanții ANAD au testat zece dintre elevii lui Charalambous, acțiunea având loc chiar în baza de pregătire din cartierul Berceni.

Petrolul Ploiești a impresionat runda trecută printr-o victorie spectaculoasă în Bănie, 3-1 cu Universitatea Craiova, iar sâmbătă seara, de la ora 20:30, are un meci al orgoliilor, pe arena "Ilie Oană" contra celor de la FCSB.

Reacție emoționantă după revenirea în Liga 1: „Eram șocat! Am visat momentul. Când am venit aici eram nimeni, în fiecare zi devin mai bun”
PETROLUL
Reacție emoționantă după revenirea în Liga 1: „Eram șocat! Am visat momentul. Când am venit aici eram nimeni, în fiecare zi devin mai bun”

S-au vândut 10.000 de bilete pentru Petrolul - FCSB: „Ei prima șansă, noi avem publicul”

Din informațiile GSP.ro, sunt șanse foarte mari ca gruparea prahoveană să anunțe în curând sold out în privința biletelor pentru etapa cu echipa lui Gigi Becali. 

S-au vândut peste 10.000 de tichete, în condițiile în care suporterii roș-albaștrilor au primit și ei 1.000 de bilete la meci, iar alte 2.000 se împart între abonați și grupurile de copii ce s-au "acreditat" la partidă.

„Jucăm exclusiv pentru suporteri și pentru ploieșteni acest meci! Va fi o confruntare foarte dificilă, iar FCSB are prima șansă. Adversara este favorită, așa a fost și Craiova, noi vom intra cu disciplină și cu atitudine. 

Chiar dacă păstrăm șansa a doua, vom face tot pentru a ne ridica la înălțimea publicului de pe Ilie Oană”, a declarat Claudiu Tudor, președintele Petrolului, pentru GSP.ro.

Un nou control antidoping la Petrolul înaintea unui meci cu FCSB: „Întâmplător! Sau nu”

Înaintea antrenamentului de joi dimineață, jucătorii Petrolului au avut o surpriză, au fost chemați la un control antidoping la stadion! Este primul în actuala ediție. A fost un control inopinat. Astfel, ședința de pregătire a început mai târziu decât era prevăzut.

Florin Pîrvu, 48 de ani, antrenorul "lupilor", a declarat că nu este deranjat de acest detaliu. Reprezentanții grupării s-au amuzat. 

Nu e nicio problemă. Întâmplător, sau nu!, de fiecare dată când jucăm cu FCSB, există un control antidoping, inopinat. Asta e! Întâmplarea”, au reacționat oficialii Petrolului pentru GSP.

Nouă fotbaliști ai ploieștenilor au fost chemați la controlul antidoping. Rezultatele vor apărea în perioada următoare.

Reacția lui Florin Pîrvu: „Suntem dopați cu antrenamente foarte bune”

„Sunt nouă jucători din lot care au participat la doping. Au fost luați aleatoriu. Nu avem nimic cu acest lucru, e absolut normal, dar, știți, înaintea unui meci cu Steaua s-a intamplat… N-avem niciun fel de problemă, încă o data spun lucrul acesta, dar ne-a disturbat puțin, așa, programul.

Aveam planificat să începem antrenamentul la o anumită oră, s-a întârziat. Știți și dumneavostră ce se întâmplă în aceste teste doping”, a declarat Florin Pârvu la conferința de presă de astăzi.

„Suntem o echipă foarte în regulă la acest capitol, avem un staff medical foarte bun, totul se monitorizează, suntem foarte bine. Și dacă suntem dopați, suntem dopați cu antrenamente foarte bune”, a mai spus Florin Pârvu.

Jucăm în fața propriilor suporteri contra echipei cele mai bune din campionat. Venim cu un moral bun de la Craiova și vrem să facem un meci foarte bun.

- Florin Pîrvu, antrenor Petrolul

VIDEO: jucătorii Petrolului au sărbătorit alături de galerie după 3-1 cu CSU Craiova

Tot din Liga 1: 

Le pasă jucătorilor dinamoviști de Ovidiu Burcă, își dau interesul pentru echipă? Comparație cu o echipă ce a ajuns să se luptă pentru play-off

Recomandat ca dinamovist înrăit, acum e adversar și speră ca „haita” să se salveze: „La cum arată, nu cred, dar...” + N-a renunțat la națională

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (33)
federalulobservatorsuckmycoque
federalulobservatorsuckmycoque  •  12 Noiembrie 2023, 00:23
Postat de Mr.President pe 27 Octombrie 2023, 00:08

Ai simțit tu in urină, prostălău postac!?.... Păi bă ***, mai hoți, mai necinstiți și mai ticăloși ca voi steliștii gigisti nu există în neamul românesc! De-aia va urăște toată România!

pt Mr.President ,"prostălău postac " *** bai,ca nu m am luat de tine bai fan de echipa multi insolventa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mehigh_ms
mehigh_ms  •  27 Octombrie 2023, 09:50
Postat de bunicu pe 27 Octombrie 2023, 07:56

Dragii mei vă iubesc de nu mai pot pentru sancțiune de a nu putea posta pentru niște realități ca lumina zilei, nu am comentat jignitor sau limbaj vulgar dar sunteți nedrepți și cenzurați dacă cineva se atinge de Becali sau de Dragomir.Bine că permiteți lui Becali și Dragomir să înjure să jignească și nu îi cenzurati,care e motivul ,poate sunt sponsorii ziarului îmi dau și eu cu părerea .Cum facem cu libera exprimare?

simplu . iei cartonas.. urmareste-l pe cascalyna. e la al 11 - lea con .. intradevar cascalyna si abereaza constant

zorrozabal
zorrozabal  •  27 Octombrie 2023, 09:40

ANAD de Becalistan?!Puah!Când era„diplomatul”Balaj președinte la ei-DDB a cerut in scris un test antidoping la un meci cu fcsb!Iar Balaj s-a facut ca nu pricepe!Cica...nu era pregatit(cu toate ca regulamentul prevede teste...inopinate)!Dar l-a facut... o saptamâna mai târziu-la un meci de cupa intre aceleași echipe- când„intâmplator”fcsb a jucat cu...rezervele!A naibii„potriveala”!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează