FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

CORESPONDENȚĂ GSP DIN TURCIA Un viitor produs de export al Petrolului: „Eu la asta mă gândesc, nu la bani” » Ce spune despre problemele financiare

Articol de - Publicat sambata, 14 ianuarie 2023 10:20 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2023 10:42

Petrolul a încheiat stagiul din Antalya, este pregătită de un duel imprevizibil cu CS Mioveni, care tocmai l-a instalat pe Nicolae Dică. 

Dacă obiectivul argeșenilor este clar, luptă să se salveze de la retrogradare, ploieștenii sunt sus în clasament.

Ilegalitate în formă continuată » FRF se ia de Pintilii și Croitoru, dar alți doi tehnicieni cu vechime în Superligă nu ar avea nici ei voie să antreneze
REGULAMENT
Ilegalitate în formă continuată » FRF se ia de Pintilii și Croitoru, dar alți doi tehnicieni cu vechime în Superligă nu ar avea nici ei voie să antreneze

Salarii înjumătățite la Petrolul

Teoretic, se luptă pentru play-off, practic, așa cum vorbesc toți, de la președinte la cei din staff-ul tehnic, se vor bate să salveze clubul de la retrogradare. De la colapsul financiar. Fotbaliștii sunt un pic mai optimiști, Încă vorbesc de play-off. 

Cu toate că, deunăzi, așa cum a confirmat Claudiu Tudor pentru GSP.ro, președintele „lupilor" a discutat și a negociat cu fotbaliștii vizavi de înjumătățirea salariilor până la vară. Apoi, ei își vor partea secundă din remunerații, doar dacă vor salva Petrolul de la retrogradare.

Considerat un fotbalist de viitor, mijlocașul dreapta Mario Bratu, 20 de ani, va primi tot mai multe șanse în prima echipă. A marcat cele două goluri din primăvară, cu Chiajna (2-0), rezultat ce-a marcat revenirea Petrolului în Liga 1, acum așteaptă să puncteze și la nivelul primului eșalon. 

Mario Bratu este unul dintre tinerii crescuți la club pe care conducerea și antrenorul Nae Constantin îi ia în considerare dacă vor pleca unul sau mai mulți jucători din primul 11.

„Vorbesc eu, la vârsta mea, de probleme salariale?!" 

„Mai este o săptămână până la startul campionatului. Ca orice cantonament, a fost o perioadă benefică, pentru a fi cât mai bine în campionat. Fiind mai mic, în creștere, principalul obiectiv e să joc cât mai bine, să fiu în formă fizică. Se vede și play-off-ul, de ce nu? Eu chiar sper să ajungem acolo. 

Am primit promisiuni că se vor îndrepta problemele. Forma sportivă e bună. Mai mult nu am ce să zic. Nu pot să comentez eu, la vârsta mea, de probleme salariale. Eu sper să joc cât mai bine, de la vară încolo se schimbă generațiile, rămân eligibil U21. Apoi, dacă joc bine, să prind un transfer afară", a reacționat Mario Bratu, după ultimul meci din cantonament, 1-2 cu Pogon Szczecin.

Citește și: 

Rapid, amenințată: „Trebuie să mergem să câștigăm” » Cehii care i-au învins pe giuleșteni îl testează și pe Bergodi

Cel mai scump jucător plecat din Liga 1 în această iarnă povestește ce l-a tras în jos: „N-am putut să am niciun control, era decizia conducerii”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
iuflo
iuflo  •  14 Ianuarie 2023, 13:15

cine sa inteleaga sistemul fotbalului romanesc si stilul aplicarii regulamentelor ori sanctiunilor???? de la inceputul campionatului se vorbeste permanent de problemelefinanciare de la petrolul si mioveni si mai putin de cele de la hermanstadt!!! insa diferenta sau ironia aici incepe: - in vreme ce sibienii si-au rezolvat toate problemele financiare, sunt cu plata la zi, ba mai pot primi si sute de mii de euro din transferul lui oprut ori alhassan ori paraschiv, la petrolul toate vocile rasuna de pericolul incapacitatilor, a falimentului, reduceri salariale!!! iar frf si lpf vin si fac ordine in bulibaseala din frontul datornicilor si ii sanctioneaza pe sibieni cu 9 puncte in clasament, in vreme ce petrolul sau mioveniul sau targoviste stau bine mersi fara emotii din partea conducerii fotbalului nostru!!!!......curat-murdar coane burleanule!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close