FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

„Domnul fost jucător de fotbal” » Tamaș, luat peste picior de numărul 1 de la Petrolul, după ce l-a reclamat penal pe Nae Constantin

Gabi Tamaș, la Petrolul
Gabi Tamaș, la Petrolul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2022 19:04 / Actualizat miercuri, 09 noiembrie 2022 19:58

Costel Lazăr (60 de ani), președintele de la Petrolul Ploiești, descrie plângerea penală făcută de Gabi Tamaș (39) la adresa antrenorului Nicolae Constantin (48) drept „un spectacol ieftin”.

Edi Iordănescu a anunțat lotul pentru amicalele cu Slovenia și Moldova » 5 debutanți
CONVOCĂRI
Edi Iordănescu a anunțat lotul pentru amicalele cu Slovenia și Moldova » 5 debutanți

Costel Lazăr, președinte Petrolul: „După tot circul pe care l-a făcut, tot Gabi Tamaș sare în sus”

Costel Lazăr i-a luat partea antrenorului și a descris acțiunile lui Tamaș drept un „spectacol ieftin”. În plus, Lazăr a anunțat că postul lui Nicolae Constantin nu este pus în pericol de această dispută legală.

„M-a surprins, pentru că după tot circul pe care l-a făcut, tot el sare-n sus. E tot ceea ce ne place nouă românilor, să facem circ fără bani, trebuie să-l ducem la capăt.

Subiectul ăsta ține mai mult decât criza apei calde la Ploiești, care a durat 80 de zile. Văd că și subiectul domnului fost jucător de fotbal ține la fel de mult sau va ține și mai mult. Nu mă așteptam sincer, omul se transformă, asta e problema.

Vedeți că această discuție s-a purtat pe speaker, a făcut spectacol, n-a fost numai o înregistrare. A fost un show la adresa mea, la adresa clubului, a suporterilor.

Dacă vreți să vă spun, pentru că avem și noi avocații noștri, nu este o faptă penală, e o faptă civilă. Noi nu ne îndreptăm împotriva nimănui, avem alte priorități, n-avem timp de spectacole d-astea ieftine”, a afirmat Lazăr la Sport Total FM.

Costel Lazăr: „Nu ne-am gândit niciodată să-l schimbăm pe Nicolae Constantin”

„Sub nicio formă nu-i va afecta viitorul lui Nae Constantin acest proces, hai să ne uităm la munca oamenilor, nu la circ. Nu contează pe ce loc e, suntem pe un loc la care a muncit toată lumea din acest club.

Niciodată nu ne-am gândit să-l schimbăm pe Nae Constantin după acea serie de rezultate, așa cum ni se recomanda de toată lumea. 

Ne-am văzut de treaba noastră și ne vedem în continuare, așa amărâți cum suntem și cu durerile noastre”, a adăugat președintele Petrolului, cu referire la seria de 5 înfrângeri consecutive din campionat din perioada septembrie - octombrie.

VIDEO » Nicolae Constantin a spus tot din vestiar în „scandalul Tamaș”

Mai multe știri din Liga 1: 

Mihai Stoica, răspuns ironic pentru Victor Angelescu: „Domnule patron secund, faceți un calcul sumar și veți descoperi asta”

Ajung iar în L'Equipe? » Râsu'-plânsu' la Craiova, după a 9-a descălecare a lui Nicolo Napoli: „În Nauru și Mauritania nu le vine să creadă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
gigimarga2
gigimarga2  •  10 Noiembrie 2022, 18:37

Cand am spus ca pentru a putea rezista in climatul dotbalului romanesc este obligatoriu sa fi NESIMȚIT , se condirma inca o data ca n am gresit

abavati
abavati  •  10 Noiembrie 2022, 14:02
Postat de tarnaveanu pe 09 Noiembrie 2022, 20:32

Limbajul lui Tamaș treuia reprodus: denotă lipsă de educație (a unui copil de polițist, și el foarte prosper financiar) și ce poate să debiteze o minte cufundată extrem de des în aburii alcoolului. Proști au fost când l-au adus, indiferent cât de util ar fi ca fotbalist.

Dacă trăiești cu impresia că e singurul jucător care bea și/sau vorbește așa te înșeli amarnic, asta ca să nu-l mai amintim și pe petrescu artist vocal în vestiar la chefereul din kolosvar

abavati
abavati  •  10 Noiembrie 2022, 13:53

Lasati-l voi pe tamas, ca are in cap - asa betiv cum este - mai mult fotbal decat tot judetul vostru cunoscut ca PatriaHotilor. Da falimentu', e p'aproape, nu? Sau acumo sa va imprumute Budescu?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează