FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - VOLUNTARI 0-1

Liviu Ciobotariu trage un semnal de alarmă după victoria cu Petrolul: „Asta mă pune pe gânduri”

Liviu Ciobotariu +16   FOTO
Liviu Ciobotariu

Articol de GSP - Publicat luni, 18 iulie 2022 23:25 / Actualizat marti, 19 iulie 2022 00:02

FC Voluntari s-a impus cu 1-0 în deplasarea de la Petrolul în prima rundă a noului sezon. Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, a oferit prima reacție după victoria echipei sale.

Ciobotariu a ținut să-și laude jucătorii pentru victorie, dar se declară nemulțumit de prestația acestora, mai ales în prima repriză când ilfovenii nu și-au creat nicio ocazie de gol.

Și cu VAR e ca înainte » Greșeală majoră de arbitraj în primul meci al zilei: „Ăsta e penalty și la nuntă”
VAR
Și cu VAR e ca înainte » Greșeală majoră de arbitraj în primul meci al zilei: „Ăsta e penalty și la nuntă”

„Am anticipat că o să avem un meci foarte greu. Anticipam că sunt o echipă care joacă bine, i-am văzut și anul trecut în Liga 2.  După transferurile pe care le-au făcut și faptul că era primul meci mă gândeam că o să fie destul de dificil. Sunt bucuros că am reușit să câștigăm, dar nu mi-a plăcut deloc jocul nostru, mai ales în prima repriză. 

Le-am zis și jucătorilor la pauză că am jucat foarte lent, nu mai avut nicio ocazie de gol. În a doua repriză s-a schimbat jocul în bine, în special după schimbările pe care le-am făcut. Florea și Răduț au intrat foarte bine. Primul joc, într-adevăr, greu, mă bucur că am câștigat. Îmi felicit jucătorii pentru rezultat. 

Trebuie să analizăm bine ce am făcut prost azi, practic în prima repriză nu am reușit să tragem pe spațiul porții, asta mă pune pe gânduri. Felicit echipa Petrolul pentru jocul lor, un joc solid. Gabi Tamaș a fost imperial. Numai cine nu joacă nu greșește. 

Tamaș a fost imperial, a câștigat toate duelurile. Mi-a fost greu să-l vâd în tricoul altei echipe. Poate echitabil ar fi fost un rezultat de egalitate”, a declarat Liviu Ciobotariu la Digi Sport.

FOTO. Cele mai tari poze de la Petrolul - FC Voluntari

+12 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Ar fi lovitura verii! Giedrius Arlauskis, dorit cu insistență de o echipă în Liga 1

„Se vorbeşte prea mult despre arbitraj!” » Erik Lincar, enervat de controversele de după meciul FCSB - U Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează