FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pică iar transferul lui Chiricheş? » Englezii au anunţat azi: "Sînt complicaţii"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 26 august 2013 15:26

Vlad Chiricheş poate ajunge pe o sumă record la Tottenham Hotspur, Steaua acceptînd oferta de 9.5 milioane de euro pentru fundaşul central.

Astăzi însă, presa engleză a anunţat că în acest moment există complicaţii în ceea ce priveşte transferul lui Chiricheş. Daily Mail notează că "Mutarea a întîmpinat complicaţii din cauza permisului de muncă. Internaţionalul român a acceptat să vină la Spurs, dar aplicaţia pentru obţinerea permisului este dificilă".

Fraţii Becali, impresarii jucătorului, erau nemulţumiţi că Laurenţiu Reghecampf a anunţat transferul lui Chiricheş la Tottenham după partida cu Gaz Metan.

Dacă problemele se vor rezolva, Chiricheş ar putea disputa ultimul meci la Steaua cu Legia Varşovia.

 

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (85)
plischi
plischi  •  27 August 2013, 07:11

am fost ingrijorat, crezand ca exista complicatii in a obtine permis de calatorie cu metro-ul londonez.

caminero
caminero  •  26 August 2013, 19:46
Postat de monere1980 pe 26 August 2013, 15:36

xDD .... telenovela continua :)) GSP il vinde, GSP nu-l mai vinde, GSP iar il vinde, apoi tot GSP nu-l mai vinde. La fel au facut si cu Bale la RM. Transferul s-a facut si anulat in 10-15 episoade pe parcursul a cateva saptamani. La fel si cu Torje ba la udinese, ba inapoi la granada, ba la shalke sau hamburg, ba la spartak moscova, ba la liverpool .... Si uite-asa jsp-istii aduna trafic, clickuri si comment-uri :D ......

Păi și ce, n-au voie?!? Eu de exemplu am vrut să-l vînd la Nottingham Forest, 12 lei jumate kilu în viu, dar n-au vrut ăia, că cică să vină cu cipilică din aia verde, să aducă și arc propriu, că despre cazare îl rezolvă ei, sînt p-acolo niște adăposturi de homeleși într-o pădure de-i zice Sherwood ... și boul de Kikiriki nu și nu, că el nu vrea să fie elf. No binie! zic, atunci mai bine du-te-n păroasă mumă-ta în ligniții tăi ...

marioa
marioa  •  26 August 2013, 18:57
Postat de drugzbunny pe 26 August 2013, 18:41

Da ba, ce stiu taranii aia de civilizatie. Aici, in balcani, e apogeul omenirii!

Nu despre civilizatie e vorba ci despre felul in care ii trateaza pe altii. Dar de ce sa ne miram de noi cand si intre ei se trateaza la fel. Vezi cam ce pararea au unii despre altii si cum se inteleg intre ei englezii, scotienii, galezii si irlandezii. Noi ne putem declara multumiti totusi. Am un prieten care e total bulversat. Nacut in Anglia si trait acolo pana la 35 de ani. De 15 ani s-a mutat cu familia in Scotia. Imi spunea ca atunci cand se duce acasa in Anglia toti ii intorc spatele ca e scotian. Cand e in Scotia toti se uita urat la el ca e englez. Asa ca se poarta si intre ei asa civilizati cum sunt.

Vezi toate comentariile (85)
Comentează