FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pică transferul lui Maxim? » Rocha ar putea bloca mutarea

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 decembrie 2012 09:51

Cu toate că Gigi Becali şi Marin Condescu s-au înţeles pentru transferul lui Maxim în Ghencea, jucătorii implicaţi în tranzacţie încă nu şi-au dat acordul.

Mijlocaşul de 22 de ani ezită să semneze înţelegerea cu Steaua, iar motivul principal se pare că ar fi salariul de 8.000 de euro pe lună. Mihai Stoica, managerul Stelei, l-a avertizat deja aseară, chiar dacă nu i-a menţionat numele: "Pintilii a venit în ghips să semneze, Chipciu a renunţat la bani mai mulţi ca să joace la noi. Tare bine ar fi ca unii să citească asta. Pînă nu e prea tîrziu".

Citeşte şi: Transferul lui Maxim la Steaua, în pericol? MM le dă emoţii fanilor roş-albaştri pe Facebook

În plus, mutarea ar putea fi blocată şi de Adi Rocha (27 ani). Brazilianul a fost adus în România de Reghecampf şi pînă acum a evoluat la Chiajna şi Steaua, numai sub comanda acestuia. În plus, nici Grigoraş nu e încîntat de venirea sud-americanului, cerînd conducerii să încerce să i-l aducă pe Baze Ilijoski, fostul atacant din Giuleşti.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
asc21
asc21  •  17 Decembrie 2012, 10:32

Ciobanul a bagat banii in campania USL, suporterii de ocazie sa nu-si faca mari sperante legate de transferuri...

joze_maurinio
joze_maurinio  •  17 Decembrie 2012, 10:18

Exact cum am spus de la inceput. De cate ori anunta Becali un transfer inainte NU se face 100%. Pentru ca asta nu se pricepe sa faca afaceri. El da ca prostul pe goarna si crede ca Argaseala rezolva problema. 99% Steaua nu mai ia pe nimeni in iarna asta. Iancu ajunge. Si o sa vina prostul Luminii si o sa spuna ca e prea puternica echipa si nu mai e nevoie de nimeni. Asta pentru ca nu are bani si viziune si doar un papagal prost, acest becali.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează