FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Pintilii îi cucereşte pe fanii Stelei de la primul interviu: "Modelul meu e Rădoi"

Mihai Pintilii a semnat ieri pe patru ani cu Steaua
Mihai Pintilii a semnat ieri pe patru ani cu Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 29 mai 2012 21:57

Mijlocaşul de la Pandurii spune că va încerca să joace şi să se sacrifice în Ghencea la fel cum o făcea fostul căpitan al roş-albaştrilor.

Ceea ce Gazeta Sporturilor a anunţat în exclusivitate în urmă cu fix o săptămînă, faptul că Pintilii (27 de ani) va ajunge la Steaua, a fost confirmat ieri, cînd căpitanul grupării gorjene a semnat cu roş-albaştrii un contract valabil pe 4 ani.

- Mihai, ce înseamnă acest transfer pentru tine?
- O mare provocare şi o mare satisfacţie. Înseamnă că n-am muncit degeaba toţi aceşti ani şi uite că sînt apreciat.

- Cînd ai aflat de interesul Stelei?
- Cînd am citit ce aţi dat voi în Gazeta Sporturilor, săptămîna trecută. Chiar stăteam cu ziarul în mînă şi îmi doream să se confirme mai repede ce citisem. După două zile, conducerea m-a anunţat că sînt dorit în Ghencea.

"Nu mă vor afecta criticile patronului"

- Ai mai fost la Steaua...
- Da, acum 5 ani, într-un cantonament în Austria. N-am rămas atunci, aşa a fost, chiar nu am rămas cu o dezamăgire. Dimpotrivă, atunci am fost fericit să mă antrenez alături de idolul meu.

- Cine?
- Mirel Rădoi. E modelul meu, absolut fantastic în tot ce făcea la echipă, de la cum se antrena pînă la cum se sacrifica şi cum impunea respect în vestiar. Un lider adevărat.

- La Steaua o să dai şi peste Gigi Becali, care...
- Stai, ştiu ce vreau să mă întrebi. Patronul nu e factor de stres. El e patron, el face ce vrea, el vorbeşte ce vrea. Nu-mi fac nici o problemă din acest punct de vedere, nu mă vor afecta absolut deloc declaraţiile patronului.

- Ai jucat pe mai multe posturi, unde te simţi cel mai bine?
- Cel pe care m-a folosit domnul Grigoraş, cel de mijlocaş în faţa apărării.

În cîrje la clinică, fără cîrje, peste 30 de minute, la palat
Pintilii a oferit ieri imaginea zilei. A mers la vizita medicală de dimineaţă ajutat de cîrje, avînd o accidentare la piciorul stîng. După 30 de minute, cînd a ajuns la reşedinţa lui Gigi Becali, a coborît din maşină pe picioarele lui şi a mers normal, fără a mai scoate cîrjele din portbagaj. "Accidentarea nu e una serioasă. Începînd din 8 iunie reiau alergările, deci pe 11 iunie, cînd e reunirea Stelei, voi fi pregătit sută la sută", a mai declarat Pintilii la GSP TV.

"Normal că o să fiu şi mai aproape de echipa naţională prin venirea la Steaua, numai că nu e suficient doar să fii la Steaua pentru a ajunge la prima reprezentativă" (Mihai Pintilii)

5 selecţii are Pintilii la echipa naţională a României, ultima fiind la amicalul cu Uruguay, scor 1-1, cînd a fost folosit ca titular

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (63)
biancorossi
biancorossi  •  02 Iunie 2012, 12:31

i-a cucerit de tot. i-a dat cu cracii in sus...)))

microbistpursange
microbistpursange  •  30 Mai 2012, 12:04
Postat de cerber_nz pe 30 Mai 2012, 11:34

Stii... pe vremea videourilor... a fost un tinerel... care m-a dat pe mana securistilor ca aveam casete video cu filme straine. Asa ca nu conteaza varsta ca sa fii securist sau instigator. Cu atat mai mult ca ai ajuns in state unde probabil ca nu ai job daca stai toata ziua cu noi la taclale. Have a good sleep my dear friend... cause there's almost midnight... depends ... east or west coast... hehe

Normal dacă era numai materiale revizioniste maghiare , trebuiau sa te înfunde 20 de ani, unul ca tine a făcut 15 martie 1990 Tg Mureș .

cerber_nz
cerber_nz  •  30 Mai 2012, 11:45
Postat de cerber_nz pe 30 Mai 2012, 11:34

Stii... pe vremea videourilor... a fost un tinerel... care m-a dat pe mana securistilor ca aveam casete video cu filme straine. Asa ca nu conteaza varsta ca sa fii securist sau instigator. Cu atat mai mult ca ai ajuns in state unde probabil ca nu ai job daca stai toata ziua cu noi la taclale. Have a good sleep my dear friend... cause there's almost midnight... depends ... east or west coast... hehe

Si da... acum imi cer scuze ca m-am luat in poveste cu tine. Este clar ca nu ai habar de ce este in Ardeal decat de pe site-ul asta sau din ce scrie GSP-ul... Stendhal, Michel Fevall sau a. Dumas nu ajuta sa cunosti ce si cum este "acasa". Iar istoria este scrisa si modificata de cine are interes. Uite ce iti recomand. Intra intr-o biblioteca acolo la voi... si ia o carte de istorie scrisa de un strain. Vei vedea diferente colosale intre ce ai invatat la scoala si istoria scrisa de altii. Numai bine si nu mai instiga cu articole scrise de te miri cine pe te miri ce site-uri sau ziare nationaliste.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează