FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

FOTO Șocant! Pistol găsit în incinta stadionului, înainte de FCSB - Rapid!

FCSB - Rapid. Cu mai bine de două ore înainte de meci, Jandarmeria a descoperit în incinta stadionului, printre altele, un pistol airsoft!
FCSB - Rapid. Cu mai bine de două ore înainte de meci, Jandarmeria a descoperit în incinta stadionului, printre altele, un pistol airsoft!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 decembrie 2021 19:40 / Actualizat miercuri, 15 decembrie 2021 20:16

FCSB - Rapid. Cu două ore înainte de meci, Jandarmeria a descoperit în incinta stadionului, printre altele, un pistol airsoft!

„Captura” a fost făcută în timpul unui control de rutină printre mașinile din perimetrul Arenei Naționale, locul de desfășurare al derby-ului.

„În jurul orei 18:20, pe timpul controlului autovehiculelor intrate în arena sportivă, într-un autoturism au fost găsite un pistol de tip airsoft, mai multe materiale pirotehnice și un spray iritant-lacrimogen

În cauză, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor și au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliției Capitalei. Pe această cale, reamintim și solicităm tuturor spectatorilor care vor asista la acest meci de fotbal să respecte întocmai prevederile legale în vigoare, aplicabile unui astfel de eveniment”, a comunicat Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București.

Șocant! Pistol găsit în incinta stadionului, înainte de FCSB - Rapid!

Pistoalele de airsoft sunt replici după armele adevărate. Conform site-urilor de specialitate, Airsoft este un joc în care participanții simulează un conflict, cu ajutorul unor replici ale armelor reale care lansează proiectile sferice non-metalice.

La jocul de Airsoft se folosesc bile din material plastic ca muniție, având o masă între 0,2 g și 0,62 g.

Armele Airsoft pot răni în cazul în care nu sunt utilizate echipamente de protecție și mai ales dacă se trage de aproape. 

Nu trebuie să ai permis special pentru a deține o astfel de armă, dar nu sunt legale pentru uzul lor în public sau în condiții în care să pună în pericol integritatea corporală sau viața persoanelor.

Interes uriaș pentru FCSB - Rapid

Fanii celor două echipe profită de relaxarea măsurilor împotriva răspândirii coronavirsului și vor veni în număr mare la meci. S-au vândut peste 20.000 de bilete, din informațiile Gazetei Sporturilor, astfel că se anunță o atmosferă spectaculoasă pe cel mai mare stadion din țară.

La meciul dintre FCSB și Rapid vor putea asista spectatori în limita a 50% din capacitatea stadionului, conform ultimelor modificări ale protocolului medical. Adică un număr aproximativ de 27.800 de persoane.

Pentru a asista la meci, fanii trebuie să fie ori vaccinați împotriva COVID-19 cu schema completă și să fi trecut 10 zile de la acel moment, ori să prezinte dovada că se află în în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu COVID-19.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Reghecampf, nervos după CSU Craiova - UTA: „Am avut o ședință scurtă cu jucătorii. Aveam impresia că jucăm cu oameni în minus. E păcat că ultimul meci s-a încheiat așa”

MM Stoica știe ce va face CFR Cluj dacă Petrescu merge la națională: „E clar! Altfel nu pleca așa” » Cine e favorit să îl înlocuiască

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
gojgaru
gojgaru  •  15 Decembrie 2021, 23:45
Postat de Marius Marioara pe 15 Decembrie 2021, 21:07

Wow, soc si groaza... ati devenit un site comic :D

Si cand n-au fost:))))

dragdim
dragdim  •  15 Decembrie 2021, 23:39

Teroriștii!!! Au vrut sa asasineze primul ministru!

4775409999163661
Marius Marioara  •  15 Decembrie 2021, 21:07

Wow, soc si groaza... ati devenit un site comic :D

Vezi toate comentariile (12)
Comentează