FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Pitbull-ul Tony

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2007 00:00

Cel mai iubit jucator al clujenilor ii asteapta pe ciprioti ca un veritabil razboinic. Ideea "Gazetei" de a-l poza pe bataiosul Tony vopsit pe fata in alb si visiniu, culorile razboiului in Gruia, a fost acceptata fara probleme de jucator. Portughezul a fost vopsit pe fata de Claudia Cioca Grecu, o absolventa a Liceului de Arte Plastice din Cluj-Napoca.

Fotbalistul a dat tot timpul indicatii. "Poti sa ma pictezi si pe chelie. E ca si cu cei de la Dinamo, cu spartanii. Dar, atentie, noi nu sintem spartani! Razboinici? Suna mai bine", a spus rizind fundasul iberic, supervizat de sotia sa, Elodie. Tony s-a gindit la un moment dat ca ar putea intra cu Anorthosis vopsit pe fata. "Poate intru asa pe teren. Daca ploua sau daca dau cu capul in minge, or sa fie probleme", a mai spus aparatorul lateral.
La poza, a continuat sa glumeasca: "Vreau sa maninc mingea. Mingea e buna. I-a dat-o Eusebio sotiei mele cind a fost cu Benfica la Cluj". Rugat de doi suporteri, Tony s-a pozat cu fiecare, cu "masca" visinie pe fata. Desi ar fi putut sa se spele la stadion, jucatorul a tinut mortis sa plece acasa in noua postura.

" Trica, the best"
Tony l-a desemnat pe mijlocasul Eugen Trica cel mai bun jucator din Liga I. "Didy nu e o surpriza pentru mine, fiindca il cunosc din Portugalia. stiam ce poate. Semedo e ca si umbra mea. Ne intelegem cu ochii inchisi, ne simtim pe teren fiindca am jucat impreuna citiva ani si la Estrela Amadora. Trica, in schimb, imi place foarte mult. Este, cred, cel mai bun jucator din Liga I. <Nationala> tarii voastre ar arata mult mai bine cu el. Anul trecut, mi-a placut Nicolita, un jucator pe stilul meu, care munceste si alearga mult", a spus Tony.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează