FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Pițurcă îl contrează pe Becali: "Stanciu n-a plecat pe 10 milioane de la FCSB"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 17:54

Gigi Becali anunța în 2016, când l-a vândut pe Nicolae Stanciu la Anderlecht, că a obținut 10 milioane de euro în schimbul lui cu tot cu bonusuri.

Victor Pițurcă îl contrazice însă pe patronul FCSB și spune că nu crede în suma prezentată de Becali.

"Eu nu cred că aceasta a fost suma pe care a plecat Stanciu. Din ce am înţeles eu, a plecat pe 5,5 - 6 milioane de euro şi bonusuri, dar nu ştiu cât a încasat FCSB din aceste bonusuri", a declarat Victor Piţurcă la TV Telekom Sport

Pițurcă a vorbit și despre prestațiile lui Stanciu în Belgia: "În ceea ce priveşte plecarea în Belgia, prestaţiile sale n-au fost chiar atât de slabe. Dar a venit un alt antrenor şi nu i-a mai dat şanse. Iar Stanciu, din punctul meu de vedere, trebuie ajutat psihic. Fotbalul din aceste ţări foarte dezvoltate nu este ca la noi.

Dacă te antrenezi bine, joci. Dacă nu, ieşi din echipă. Eu am avut mare încredere că va juca. Acum trebuie să se impună la Sparta, nu este uşor. Antrenorii, suporterii, clubul se aşteaptă să joace. Dar eu cred că va juca".

Sparta Praga l-a cumpărat pe Stanciu de la Anderlecht în schimbul sumei de puțin peste 4 milioane de euro. Belgienii au plătit lui FCSB 8,2 milioane de euro pentru mijlocașul român în august 2016.

53 de meciuri
a jucat Stanciu pentru Anderlecht în care a reușit 9 goluri și 10 pase decisive

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  25 Ianuarie 2018, 12:36

STEAUA ESTE CEL MAI IUBIT CLUB DIN ROMANIA,IUBIT SI DE CEI DE PESTE HOTARE,O ECHIPA URIASA,CU CEI MAI TARI SUPORTERI,LITIGIUL SE VA STINGE LA UN MOMENT DAT,SI ATUNCI VA FI TOTUL OK !

haideusicfr
haideusicfr  •  25 Ianuarie 2018, 07:48

Cam toate vedetele Stelei trebuie ajutate .."psihic".

193893057647314
Bjorn Larsson  •  25 Ianuarie 2018, 00:33

Piturca nu se compara cu Becali nici macar la sireturi, uite cine vine si spune pareri aberante pe ce a auzit el, pai Stanciu e fotbalist ? Asta nu a fost niciodata fotbalist, poate lacatus sau timplar.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează