FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Piţurcă l-a pus pe Găman să meargă direct la FIFA

Articol de GSP - Publicat joi, 03 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 februarie 2011 20:38

Fostul manager al Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, crede că cel mai bine pentru Valerică Găman este să meargă la FIFA, fără să mai aştepte judecata din ţară.

"La noi sînt nişte legi inadmisibile. Numai aici se poate întîmpla ca un club să ajungă să îi elibereze unui jucător o hîrtie de încetare a raporturilor de muncă şi apoi să spună că actul este fals.

E semnătura lui Mititelu? Dacă da, să răspundă şi cu asta-basta! Dacă ne luăm după prostiile lui Mititelu, cu anchete, cu Poliţie, nu ajungem nicăieri. Ei nu au fugit din cantonament. Doar au încetat raportul contractual cu Universitatea.

Am vorbit azi cu Valerică Găman şi era dezamăgit de Mititelu. Îmi spunea că nu se poate aşa ceva, dar i-am zis că totul trebuie dus repede la FIFA şi gata, ce să mai stăm după Mititelu? Părerea mea e că nu avem ce aştepta în ţară. Dacă documentul ajunge la FIFA, este ratificat şi gata. Este semnat, are ştampila... Este clară situaţia", a comentat Piţurcă la Digisport Special

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
puscarie_pe_viata
puscarie_pe_viata  •  05 Februarie 2011, 15:06

cazul asta e complicat, nu e chiar asa de simplu pe cat zicea Piturca, cred ca intr-un final o sa devina liber Gaman

fatamorgana
fatamorgana  •  04 Februarie 2011, 10:56

Ma intreb daca actiunile lui Piturca sunt legale? El nu reprezinta un club, nu e impresar,nu are voie sa discute cu un jucator despre transferuri fara acordul clubului, sau inainte de a fi declarat liber de contract, si nu cred ca e legal sa indemne tinerii fotbalisti sa fuga din cantonamente. In numele cui vorbestemizeria asta infecta, hotul asta de buzunare, si cu acordul cui? Alo, nea Mitica, dormi in pantaloni?

barzoy
barzoy  •  04 Februarie 2011, 09:49

Ba da ce bine va pare la majoritatea sa retrogradeze CRAIOVA , voi cred ca nici nu sunteti sustinatorii UNIVERSITATII voi sunteti niste fani ai lu tziganul barbugiu ,decat il injurati pe Mititelu , daca nu era el CRAIOVA cred ca era prin divizia B daca nu in C . FORZA STIINTA

Vezi toate comentariile (44)
Comentează