FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE Dinamo și-a pierdut răbdarea cu Eșanu » „Câinii” s-au înțeles cu portarul lui Ludogorets: „A semnat deja” + Vine și un fost stelist

Plamen Iliev
Foto:Imago
Plamen Iliev Foto:Imago

Articol de , - Publicat sambata, 04 septembrie 2021 14:19 / Actualizat sambata, 04 septembrie 2021 15:31

Plamen Iliev, 29 de ani, a semnat cu Dinamo, după ce s-a despărțit de Ludogorets, formație alături de care a câștigat titlul în Bulgaria în sezonul trecut. Bulgarul vine să-l înlocuiască pe Mihai Eșanu, autorul unor gafe uriașe în startul acestui sezon.

UPDATE 15:15 | Carp semnează cu Dinamo

GSP.RO a aflat numele celui de-al șaptelea transfer al lui Dinamo, mijlocașul al cărui nume nu a fost dezvăluit de Iuliu Mureșan. Este vorba despre Cătălin Carp, fost jucător la CFR Cluj, FCSB și Viitorul. Internaționalul cu 36 de selecții în tricoul Moldovei a mai evoluat în Rusia, la Ufa și Tambov.

Fundașul central care poate evolua și ca închizător este liber de contract după ce Tambov a retrogradat din prima ligă rusă și s-a desființat.

Are în palmares titlul cu Viitorul și Cupa Ligii cu FCSB.

Știrea inițială: Iliev va juca la Dinamo

La conferința de presă în care i-a prezentat oficial pe Gabriel Torje, Constantin Nica, Robert Popa și Cosmin Matei drept jucători ai lui Dinamo, Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, a mai confirmat încă un transfer.

Mureșan a anunțat că portarul Plamen Iliev (29 de ani) a semnat cu alb-roșii și mâine va ajunge la București. De asemenea, a confirmat și Gazeta, care a anunțat în exclusivitate transferul lui Ivanovski la Dinamo. 

Dinamo și-a prezentat transferurile ca în vremurile bune: „Nu ne oprim aici! El va fi dirijorul” + primele reacții ale jucătorilor: „Noi avem nevoie de Dinamo, nu invers”
DINAMO
Dinamo și-a prezentat transferurile ca în vremurile bune: „Nu ne oprim aici! El va fi dirijorul” + primele reacții ale jucătorilor: „Noi avem nevoie de Dinamo, nu invers”

Plamen Iliev e noul portar al lui Dinamo

„Mai am doi jucători care au semnat și vin mâine-seară, atunci vor ajunge în București. Unul e Ivanovski, iar celălalt e portarul Plamen Iiev. Va mai veni un alt jucător care vine mâine. El e mijlocaș, poate juca și fundaș central, e un număr 8, un «box-to-box». a declarat Iuliu Mureșan.

Goalkeeper-ul era liber de contract, după ce a reziliat recent cu Ludogoreț, alături de care a câștigat titlul sezonul trecut. Acesta nu mai intra în planurile antrenorului.

În trecut, acesta a mai evoluat în Liga 1 în două rânduri, mai întâi la FC Botoșani și apoi la Astra Giurgiu.

93de meciuri a jucat Plamen Iliev în Liga 1, 44 pentru FC Botoșani și 49 pentru Astra

Mihai Eșanu, gafe uriașe

Iliev vine să-l înlocuiască pe Eșanu în poarta „câinilor”. Goalkeeper-ul de 23 de ani s-a întrecut în gafe în acest start de sezon, însă și-a păstrat locul între buturi, Bonetti fiind lipsit de soluții. Rezerva sa a fost puștiul Ștefan Fara, 20 de ani.

Eșanu a primit nota 2 la eșecul cu Farul, 0-3, meci în care a încasat un gol incredibil de la peste 50 de metri! La final, jurnaliștii GSP i-au acordat nota 2, cea mai mică din toată echipa. 

Goalkeeper-ul a fost blamat și pentru golul primit cu CS Mioveni, 0-1, și în special pentru ieșirea total neinspirată de la Craiova. Atunci, la 0-0, Eșanu a interpretat greșit centrarea lui Bauza, iar FCU a înscris unicul gol al partidei.

Gabi Torje, prima reacție după revenirea la Dinamo

„Dinamo e foarte importantă pentru tot ceea ce înseamnă fotbalul românesc. Am semnat, suntem aici, am venit să ajutăm Dinamo cât de mult putem noi. Nu vom face minuni, nu vom fi «Cei 4 Fantastici», dar ne vom dedica la fiecare antrenament. Vom intra când vom fi pregătiți să facem pasul. 

Mi-am dorit foarte mult să revin. Am mai discutat și cu alte cluburi din România, dar s-a întâmplat să nu semnez cu nimeni și să revin aici. Gabi Torje are nevoie de Dinamo, care e un brand. Eu sunt doar un jucător”, a explicat Torje, cel care va prelua tricoul cu numărul 9.

Citește alte știri de actualitate:

Claudiu Keșeru și Vali Gheorghe, la primul meci în tricoul lui FCSB » Debut perfect pentru noile transferuri ale roș-albaștrilor

Rapid, egal spectaculos în amicalul de astăzi » A marcat ultimul transfer + motivul pentru care giuleștenii au întârziat la meci

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
mehighms
mehighms  •  05 Septembrie 2021, 07:50
Postat de rocky5 pe 04 Septembrie 2021, 17:07

Fost stelist în mintea voastră de gigisti fani ai FC Stan și Bran!:)))))

parca la kvsc le spune ***. sau ma insel?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

22cea
22cea  •  05 Septembrie 2021, 01:47
Postat de rocky5 pe 04 Septembrie 2021, 17:07

Fost stelist în mintea voastră de gigisti fani ai FC Stan și Bran!:)))))

Price articol trebuie sa aiba o legatura cat de mica cu ciobennix.

magic4ever
magic4ever  •  05 Septembrie 2021, 01:02
Postat de valyomanyd pe 04 Septembrie 2021, 21:24

Gata, Bonetti poate pleca, il inlocuieste domnul Tudorache!:))))Domnul jurnalist stie ca Iliev il inlocuieste pe Esanu :))Nu domnule , concurenta e benefica, o sa apere cine e in forma. asa ca bulgarul nu are asigurat postul de titular !

La cum a evoluat Esanu in ultimele etape merita un loc pe banca de rezerve, Iliev este mult peste Esanu...era bun si Pantilimon

Vezi toate comentariile (32)
Comentează