FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Planul lui Gigi Becali a fost dezvăluit! Jucătorul pe care sigur îl va lua: "Mi-a spus în față"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 mai 2016 15:18

Fostul președinte de onoare al celor de la FC Voluntari, Dumitru Dragomir, a anunțat că Hamed Kone va fi unul dintre transferurile Stelei din această vară. 

"Gigi mi-a spus în faţă că Voluntariul i-a luat lui campionatul. În meciul cu Steaua, Kone a reuşit să marcheze două goluri şi i-a ridiculizat pe fundaşii Stelei. Lui Gigi îi place mult de Kone pentru că e un jucător care ştie bine de tot să dribleze şi face diferenţa pe teren.

În mod sigur, Gigi Becali îl va aduce pe Kone la Steaua. Ştiu ce vorbesc. Iar dacă Voluntariul retrogradează, atunci Gigi Becali îl va lua pe Kone chiar şi gratis. Acest jucător are o clauză în contract care îi permite să plece gratis dacă FC Voluntari retrogradează.

Oricum, pe lângă Kone patronul Stelei vrea şi baza de la Voluntari.O să vedeţi că am dreptate cu tot ce v-am spus", a spus Dragomir pentru Fanatik.

Hamed Kone e originar din Coasta de Fildeș, are 28 de ani și e mijlocaș ofensiv de picior stâng.

Citește și: EXCLUSIV Cum a ajuns Hamed Kone în România: ”Avea o privire care nu te ruga, ci îți cerea doar o șansă”

Jucătorul a fost adus la Academica Argeș în 2014, după ce ultima oară evoluase la Slavia Sofia între 2012-2013. În 2015 a fost transferat la Voluntari, semnând un contract pe două sezoane.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
753720451412471
Andrei Ionescu  •  15 Mai 2016, 06:50

salutari. Samsarul Becali n-a produs niciun jucator,a luat smechereste de la altii. Nu investeste sa aiba o pepiniera pentru Steaua si pentru fotbalul romanesc,speculeaza ca in orice afacere. Face bani din fotbal si este inatentia publica,nu-l intereseaza fotbalul romanesc. Pentru contributia lui la cresterea valorii fotbalului romanesc ii dau nota 4.

travka
travka  •  14 Mai 2016, 22:35

oare mai exista om in Romania care mai asculta ce zice batranu asta ramolit de Mititica?

balauru48
balauru48  •  14 Mai 2016, 21:01

falsul asta de becali calca peste cadavre ca sa-si atinga scopurile. o mizerie!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează