Comentarii (24)
mvradulescu
mvradulescu  •  23 Aprilie 2017, 10:59

Plecarea lui Muniru va fi un câștig în consolidarea echipei, dar nu sunt de acord sub nici un pretext cu exprimarea lui Tănase. Dacă în locul lui Tamaș (în ciuda păcatelor sale), ar pleca Moke, ar fi iar o favoare făcută consolidării echipei. Cert este că doar amestecul brutal al finanțatorului în organizarea și exprimarea echipei face ca la această oră, Steaua să nu fie matematic noua campioană ! Se străduiește prea mult să arate că domnia sa e „buricul pământului”, ceea ce anulează efectul faptelor bune (umanitare) pe care nu contestă nimeni că le face destul de des ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1870548609837950
Cornel Mandi  •  22 Aprilie 2017, 17:15

Make are dreptate cand spune ca el e cioban ,dar muniru in niciun caz nu e *** .creier de *** are tanase ca vorbeste in felul asta ,si make ca ii permite si chiar il incurajeaza.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

loko1
loko1  •  22 Aprilie 2017, 16:50
Postat de gicab pe 22 Aprilie 2017, 12:43

Așa cum sunt vedetele revistelor pentru Adulți așa și el e vedeta gsp

Cine Ciobanul ? Vedeta ? Cred ca-l scoate la tabla sa vedem ce calitați are.FCSB la ce jucatori are trebuia sa fi câștgat de mult campionatul.Dar prin declarațiile ciobanului ,chiar și Mesi sa fii te dezarmează.A contribuit si Reghe care a titularizat jucatorri impresariați de doamna Reghe.De altfel obiectivul principal e profitul din vânzarea jucătorilor.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  22 Aprilie 2017, 15:51

febletea lui piturca, pintilii, la cat a prestat el pentru fcsb, trebuie sa zica bogdaproste pentru banii luati! la doua meciuri a stat unul! a avut el grija sa se intample asta, atat timp cat arbitrii au cartonase in buzunare. si cand nu se lipea de unul, facea intindere de nervi. este una dintre gogosile de la curtea de arges (impreuna cu chiriches si nistor), care mint fotbalul de prea multi ani. bravo, becali! afara cu golanii din fotbal!

hanmocar
hanmocar  •  22 Aprilie 2017, 14:20

Faceti-va voi fituicarii echipă și faceți voi caru' mare de subnutriți ce vă aflați !!!

gicab
gicab  •  22 Aprilie 2017, 12:43

Așa cum sunt vedetele revistelor pentru Adulți așa și el e vedeta gsp

andyandrei2015
andyandrei2015  •  22 Aprilie 2017, 12:41

nu sunt mari pierderi,desi in afara de Muniru si au facut treaba cu brio la Steaua,sper sa vina forte noi

mixmax
mixmax  •  22 Aprilie 2017, 12:27

ce jignire e aia ca-i spui unui jucator de 32 de ani dupa ce a jucat slab cateva meciuri la rand "ca nu mai poate"? Pintilii a jucat ceva mai bine in ultimul timp dar asta si pt ca Ov.Popescu a fost langa el la mijloc si l-a suplinit f.bine. Muniru da deseori impresia ca e la fel de bezmetic pe teren ca o musca fara cap, iar tamas a jucat ultimele meciuri in sezonul regulat mai mult pt adversari...E arhicunoscut ca becali e prost de gura dar o remarca critica nu e neaparat jignire doar pt. ca e facuta prin mass-media.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  22 Aprilie 2017, 11:50
Postat de observator_federal pe 22 Aprilie 2017, 10:32

Gigi jigneste nu doar jucatorii FCSB, el jigneste pe toata lumea... Aparitiile lui in massmedia sunt, in fapt, grave ofense aduse spiritului de normalitate civica (...si mentala, probabil!) ce trebuie sa domneasca in societate! Individul asta lipsit de orice calitate umana sau talent (candva era simpatic...) "suparavietuieste" social si prospera financiar doar fiindca sta agatat de clubul caruia i-a furat istoria si onoarea... Altfel, cine ar mai fi el, o nulitate din multe puncte de vedere...

In mare, ai dreptate. Totusi, nu m-as grabi sa afirm ca e un individ lipsit de orice calitate umana, Sa nu uitam ca a ajutat foarte multa lume, chiar daca de cele mai multe ori necrestineste, adica sub lumina reflectoarelor. E un individ pe care l-a stricat foarte mult presa, dandu-i o imensa importanta, instigandu-l la delir pe orice tema.

brandremist
brandremist  •  22 Aprilie 2017, 11:46

Deci până la urmă chiar i-a zis maimuță (că mai erau unii care îi luau apărarea lui Tănase și dădeau vina pe gsp că inventează lucruri). Și nu doar o dată, ci în repetate rânduri. Iar băiatul n-a primit nici măcar o amendă, așa de văzul lumii. Sunt curios dacă ar ajunge pe undeva prin Franța și din rrom nu l-ar scoate ăia. Culoarea pielii nu prea contează pt francezi cum n-a contat nici în cazul lui Mungiu. Oare cum ar reacționa "prințul" atunci?

  • 1
  • 2
  • 3
Comentează