FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pleacă Ionel Dănciulescu de la Dinamo?! Reacție surprinzătoare a „Corbului”: „Nu mă simt într-o situație confortabilă”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iunie 2019 21:42

Ionel Dănciulescu, 42 de ani, director general la Dinamo, a avut o reacție surprinzătoare în această seară, când a recunoscut că ia în calcul o plecare de la echipă, în cazul în care lucrurile nu se vor liniști rapid.

„Am nevoie de o vacanță, ca să știu ceea ce voi face în viitor. Iau în calcul orice variantă. Nu mă simt într-o situație confortabilă. Vreau să plec în vacanță și să văd că situația e alta. Dacă e nevoie de mine, îmi amân vacanța și nu e niciun fel de problemă”, a zis Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

Dănciulescu despre...

...Mircea Rednic: „Regret enorm tot ce se întâmplă. Îmi pare rău de nea Mircea, pentru că el a fost unul dintre cei care au insistat ca eu să revină la Dinamo. Suporterii îl vor pe Rednic și eu sunt de acord cu ei. Noi am tot spus că vom face o echipă competitivă anul viitor, că vom arăta mult mai bine. Și într-o zi sau două s-a schimbat totul, de la A la Z. Asta a fost o supărare a lor”

...suporterii dinamovisti: „E clar că s-au acumulat frustrări, neîmpliniri. Suporterii au fost deranjați. Dinamo a trăit în ultimii ani și prin spiritul suporterilor, dar nu sunt de acord cu ce au făcut aseară, în fața hotelului. Azi am discutat civilizat, ne-au spus punctul lor de vedere”

CITEȘTE ȘI:

Surprize, surprize: „Geană” e peste Rednic la un capitol la care „Puriul” părea campionul absolut!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  06 Iunie 2019, 10:09

Ionel, Ionelule ... du-te baiatule! Nu esti vrednic de o batalie. Nu ai forta necesara. Fara suparare.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  05 Iunie 2019, 23:41

Suporterii lui Dinamo vor umple Arena Nationala din sezonul viitor ......Dinamo fara suporteri nu e o atractie nici pentru Patron , nici pentru televiziuni ! Strangeti randurile si comunicati , decat sa fiti frustrati !!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  05 Iunie 2019, 23:19

Puteți traduce în limba română expresia: „Regret enorm față de tot ce se întâmplă”?!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează