FOTBAL  »  LIGA 1  »  UNIREA - DINAMO 4-4

Pleacă din vară Dolha de la Dinamo? Revine Lobonţ?

Emilian Dolha, Dolha, Dinamo
Emilian Dolha, Dolha, Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2010 00:00

Emilian Dolha a fost găsit ţap ispăşitor de către şefii lui Dinamo pentru remiza de la Urziceni în faţa campioanei României, scor 4-4.

Vasile Turcu l-a făcut praf imediat după meci, aruncînd la adresa sa tot felul de reproşuri îmbinate cu înjurături. Cristi Borcea nu l-a menajat nici el pe portar atacîndu-l pentru faza care a provocat penalty-ul Unirii, în timp ce Cornel Ţălnar s-a dezis atît de Ema, cît şi de înlocuitorul său George Curcă.

Zilele lui Dolha la Dinamo par numărate, iar erorile lui Curcă din finalul meciului îl propun ca favorit în poartă pentru meciul cu Gaz Metan pe Cristi Munteanu. Mai mult rezervă pe la AS Roma, Bogdan Lobonţ s-ar putea reîntoarce în ”Groapă”, fiind dorit de conducere.

Gafele lui Dolha în Liga I pînă la meciul cu Unirea

Etapa 8 - Gaz Metan - Dinamo 0-1
Vezi gafa lui Dolha la scorul de 0-0! Gol Eric! (video)

Etapa 22 - CFR Cluj - Dinamo 2-2
Vezi gafa lui Dolha la scorul de 1-2! Gol Culio! (video)

Gafele lui Dolha din Europa League:
Galatasaray - Dinamo 4-1 » 1-0 Gol Kewell
Galatasaray - Dinamo 4-1 » 3-0 Gol Nonda
Dinamo - Galatasaray 0-3 » 0-2 Gol Nonda
Dinamo - Galatasaray 0-3 » 0-3 Gol Mehmet Topal
Panathinaikos - Dinamo 3-0 » 1-0 Gol Rukavina

Playtech: Laurențiu Reghecampf a IERTAT! ”Am avut o discuție, mi-am dat seama că au înțeles”


Comentarii (5)
 •  29 Martie 2010, 15:06

mai bn sar intoarce bogdan lobont si sa ramana el si cu munteanu decat sa mai ramana emilian dolha si cu george curca ca george curca sa uitat ca curca in lemne la golul 4. sa le fie rusine sau chinuit atacanti dinamovisti sa inscrie si sa aduca echipa pe primele locuri. eu mas baza doar pe cristi munteanu si pe bogdan lobont.

 •  29 Martie 2010, 15:02
Postat de dinamovistph pe 29 Martie 2010, 11:54

Sa-i faceti si lu Moti clasament ca si el gafeaza. la golul patru era pe acolo spectator dar in fine probabil e finul cuiva si e iertat. Lasati-l pe Dolha in pace dragi penibili conducatori.

Cred ca Dolha a ajuns la dinamo intr-o perioada cind Lobont era acidentat,altfel nici nu s-ar mai fi auzit de el,la vreo echipa de liga 1.

 •  29 Martie 2010, 14:43

Albtri ne lot la punte in capionatul asta nu afost 11m si la Golul Uniri spre final afost greseala de aparare si Curca nea isit daca isea nu era gol daca Dinamo joca asa inatac iea capionatul CFR si poli nu prea au atac si Vaslui nimeni nu iea insamna dar eu cred ca Dinamo iea capionatul si pe 2 termina Vaslui si pe 3 CFR si pe Unirea si pe 5 Poli si pe Steaua si pe 7 Rapid

Vezi toate comentariile (5)
Comentează