FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Pleacă Hagi de la Viitorul?! Dezvăluirile făcute de "Rege": "Există o idee!" » Ce condiție pune

Articol de GSP - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 08:55

Gică Hagi, 53 de ani, antrenorul și finanțatorul celor de la Viitorul, ar putea pleca în vară de la echipa din Ovidiu, dezvăluind că are o ofertă de la un club important.

"Şi în momentul de faţă am o ofertă, de la un club european. Dar nu contează. Există o idee. Până în vară, până nu se termină sezonul, eu nu plec! Doar atunci, dacă va fi posibil. Dacă va fi, bine, dacă nu, rămân la clubul meu.

Am avut o ofertă de la o echipă naţională, dar am refuzat-o! Poate o să preiau o echipă de club. Dacă nu, asta e", a declarat Gică Hagi la TV Telekom Sport.

Gică Hagi a antrenat de-a lungul carierei la naționala României, Bursaspor, Galatasaray, Steaua, Poli Timișoara și Viitorul. Acesta a preluat banca echipei pe care o finanțează în 2014 și a cucerit campionatul în sezonul 2016-2017. A mai câștigat o Cupă a Turciei, în 2005.

Citește și: Dică l-a supărat pe Hagi: "Poate eu antrenez în alt mod, dar de ce nu e titular?" » Ce l-a enervat pe "Rege"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
bodrin
bodrin  •  15 Noiembrie 2018, 14:20

Cam des pleacă...

1391972634181505
Adrian Popescu  •  15 Noiembrie 2018, 13:43

@alexpescaru bune vorbe....Hagi se alintă...vrea să vândă procente din academie dar nimeni nu îi dă cât cere....Nu a reușit el să vândă la Galata când este zeu acolo așa că nu o să vândă nicăieri...

para.para
para.para  •  15 Noiembrie 2018, 10:07
Postat de BM Valentin pe 15 Noiembrie 2018, 09:53

Mare antrenor, cred ca l a ofertat Al Shaorma din Arabia sau SC Creion din Gibraltar...ne lasi Hagi?stai acasa ca te faci de ras

Singura echipa care are nevoie disperata de serviciile lui Hagi este doar SC FC gsp SA. Evident pentru rating.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează