FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA 3-0

Pleacă sau nu Alibec de la Steaua? Gigi Becali a făcut astăzi marele anunț

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 16:57

Denis Alibec a impresionat în meciul câștigat ieri de FCSB în fața Astrei, scor 3-0, reușind două goluri și o pasă fantastică de gol.

După meci, Laurențiu Reghecampf a declarat că speră să-l vândă pe atacant cu 20 de milioane de euro, însă astăzi Gigi Becali a anunțat că fotbalistul e netransferabil.

"Eu nu cer niciun preț pe Alibec, pentru că este un jucător pe care nu vreau să-l dau. Este netransferabil!", a spus astăzi Gigi Becali la TV Digi Sport.

"L-ați criticat de foarte multe ori, dar v-am spus să aveți răbdare. E foarte bun în momentul în care intră și are ocazia să facă diferența. Știam de ce îl cumpărăm și de aceea am dat o sumă foarte mare pe el.

Este un jucător care se desprinde foarte bine de adversar și care pasează foarte bine. Nu este un jucător care ajunge în careu și marchează goluri din centrări sau devieri, este un jucător care-și creează fazele respective și marchează în momentele când are el mingea.

Eu mi-aș dori ca Denis să ajungă la o echipă foarte bună, să fie vândut pe 20 de milioane de euro dacă se poate. Are valoare, are capacitatea necesară, dacă va marca goluri în continuare și dacă va mai avea prestațiile din seara asta sau din meciul cu Dinamo, cred că sunt șanse foarte mari să ajungă la un club foarte mare"
Laurențiu Reghecampf

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (18)
522906687858661
Nicolae Dumitru  •  08 Aprilie 2017, 08:26

Daca va place cumva sa anagramati (amestecati) literele unui cuvant cu scopul de a obtie un alt cuvant cu sens, va atrag atentia asupra cuvantului ALIBEC. Prin anagramarea cuvantului ,, ALIBEC,, veti obtine ,,BECALI,, !!!

thomassystem
thomassystem  •  08 Aprilie 2017, 01:19

Gigi, termină cu glumele, expiratul ăsta e mare sculă în liga mămăliga. La națională este zero barat iar în cupele europene va fi muratura, acolo da de fundași adevărați.

balauru48
balauru48  •  07 Aprilie 2017, 20:07
Postat de lapusneanul pe 07 Aprilie 2017, 18:14

mitomanul gigi, cand vine prima oferta, il vinde imediat...

nu exista nicio oferta pentru Alibec. locul lui e in Romania, unde se poate comporta cum doreste fara sa existe consecinte. Alibec a mai jucat "afara" si stie cum e. acolo exista disciplina si niste reguli care trebuie respectate, ceea ce el nu poate face.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează