FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Pleacă vedeta? Se bagă Becali? Rednic poate pierde printre degete golgheterul lui Dinamo!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 11:20

Porughezul Diogo Salomao, 30 de ani, ar putea să o părăsească pe Dinamo în această iarnă. Mijlocașul ofensiv mai are 6 luni de contract.

"Pentru Salomao sunt discuții cu ceva echipe din Golf. Cu siguranță oferta va fi interesantă pentru el. Dacă va fi așa, noi vom găsi o soluție. Totuși, este un jucător de 30 de ani. Dar el va decide dacă pleacă, nu noi.

El se simte bine aici, iar mie îmi place de el. Este un adevărat profesionist. Nu l-am văzut să se plângă vreodată. A demonstrat totul pe teren", a declarat Mircea Rednic la conferința de presă de dinaintea meciului cu Astra, de joi, ora 20:00.

"Nu am primit nicio ofertă de la FCSB pentru Salomao"Ionel Dănciulescu

1.250.000 €este cota lui Salomao, potrivit transfermarkt

Salomao a venit la Dinamo în iulie 2017, din postura de jucător liber. În acest sezon, a bifat 17 meciuri și a marcat 6 goluri, fiind golgeterul echipei. 

Citește și:

Mircea Rednic, răspuns tăios pentru Becali: "Să parieze 100.000 € cu mine" + atac la patronul FCSB: "În play-off, vrea echipe cu care are amicale"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  19 Decembrie 2018, 13:01

Danciule daca mai vindeti vreun fotbalist la FCSB puteti sa plecati toti...poate sa plece la orice echipa dar sa nu fie vandut la FCSB...sigur se gaseste o oferta pentru el de la alta echipa la cum joaca in caz ca nu vrea sa mai prelungeasca contractul...daca dupa ce ii expira contractul tradeaza Dinamo si suporterii si ajunge la FCSB o sa aiba grija galeria sa il complimenteze mereu la meciurile directe...dar sigur o sa aiba oferte mai avantajoase de la alte echipe...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează