FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Probleme mari pentru Cosmin Contra la Dinamo! 3 plecări importante din cauza spaniolilor: „Bine că sunt mai buni cei aduși pe pile și cu salarii la zi!”

Probleme mari pentru Cosmin Contra înainte de Dinamo - Voluntari +5   FOTO
Probleme mari pentru Cosmin Contra înainte de Dinamo - Voluntari

Articol de - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 15:00 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 15:44

Plecări în masă de la Dinamo. Meciul cu Voluntari va fi ultimul pentru doctorul echipei, Liviu Bătineanu, și pentru fizioterapeuții Claudiu Bătineanu și Dani Covaciu.

  • Dinamo - FC Voluntari se joacă astăzi, de la ora 20:30, în runda cu numărul 11 din Liga 1. Meciul poate fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport Plus.

Surse GSP din cadrul clubului au dezvăluit că directorul general Alex Couto i-a chemat astăzi pe fizioterapeuții români la sediul clubului pentru a-i certa, reproșându-le că nu-și fac bine treaba. 

„Bine că lucrează cum trebuie ceilalți doi fizioterapeuți spanioli aduși pe pile și plătiți la zi cu salarii de mii de euro! Iar românii neplătiți care au 3.000 de lei pe lună și școala făcută la zi nu știu să-și facă așa cum trebuie meseria”, au fost ironici dinamoviștii din echipă.

Chestionați pe marginea subiectului, cei 3 nu au dorit să comenteze.

Plecări în masă de la Dinamo

În ședința-fulger ținută chiar în ziua jocului cu Voluntari, Couto le-ar fi celor doi să lucreze și fără salariu. Covaciu și fiul doctorului Bătineanu nu au acceptat. În semn de solidaritate, medicul Liviu Bătineanu și-a înaintat demisia, fiind și el neplătit de luni bune.

La echipă vor rămâne fizioterapeuții spanioli Luis Alfonso Villalobos și Jesus David Arco Albo.

George Neagu, despărțire în lacrimi de Dinamo

Zilele trecute a părăsit clubul și preparatorul fizic George Neagu, care a ales să plece la Astra Giurgiu. Conform surselor Gazetei, acesta avea lacrimi în ochi în momentul în care și-a luat rămas bun de la fotbaliști. Jucătorii „câinilor” - inclusiv străinii - au postat mesaje de susținere pentru Neagu, care le-a transmis că nu mai putea rămâne în club din cauza instabilității financiare.

+1 FOTO

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea meciului Dinamo - FC Voluntari

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ministerul de Interne, lovitură dură pentru Dinamo » „Câinii”, INTERZIȘI acasă de Marcel Vela!?

PCH a găsit vinovatul pentru dezastrul de la echipă: „A îngropat clubul, după care a vrut să se spele de distrugere!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (23)
2456334408024644
Vasile Vasile  •  20 Noiembrie 2020, 21:00

Saracu ala,preparatorul, o plecat de la dinamu pt ca nu-i platit si s-o dus la astra unde ploua cu bani...s-o fi lovit la cap saracu !!

rammstein_deutschland
rammstein_deutschland  •  20 Noiembrie 2020, 20:22

ar fi bun la FCSB ...GIGI CONTRA !!!

elgabri
elgabri  •  20 Noiembrie 2020, 19:02

La revedere Contra la revedere !

Vezi toate comentariile (23)
Comentează