FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Plecări în masă de la o fostă campioană a Ligii 1 » Cîţi fotbalişti au părăsit clubul

Ștefan Bărboianu și Vasile Gheorghe
Ștefan Bărboianu și Vasile Gheorghe

Articol de - Publicat miercuri, 10 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 septembrie 2014 10:55

Oficialii unei foste campioane din Liga 1 care a jucat şi în Liga Campionilor au anunţat că s-a renunţat la serviciile a patru jucători şi că vor urma şi alţii.

Benjamin Onwuachi a plecat de la Oţelul Galaţi de aproximativ o lună, astfel că i se va rezilia contractul. Deşi a început ca titular, Vasile Gheorghe nu a reuşit să se impună la fosta campioană şi a fost pus pe liber.

Emir Kucukakgul şi Ivan Pecha sînt ultimii doi fotbalişti care au fost obligaţi să îşi facă bagajele după problemele financiare prin care trece clubul de la malul Dunării în această perioadă.

Oţelul se află după primele 6 etape pe locul 12 în Liga 1, 5 puncte, primul care ajută echipa să se salveze de la retrogradare, după ce a reuşit prima victorie abia în ultima etapă.

Citeşte şi: Cum a ajuns Oţelul Galaţi de la meciurile din grupele Ligii Campionilor la dezastrul de acum!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Septembrie 2014, 00:59

cred ca otelul va disparea din peisajul fotbalului romanesc.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează