FOTBAL  »  Superliga  »  BISTRIŢA - STEAUA

"Plîngăcioşii!"

Articol de - Publicat joi, 10 aprilie 2008 00:00

Adrian Ilie crede că oficialii lui CFR fac declaraţii împotriva Stelei din cauză că echipa lor pierde teren în lupta pentru titlu.

Adrian Ilie contraatacă la declaraţiile date de conducerea lui CFR Cluj în ultimele două zile. "Îşi pregătesc înfrîngerea de la Urziceni!", crede managerul roş-albaştrilor. "Cobra" spune că echipa din Gruia nu străluceşte în joc şi de aceea şefii ardelenilor atacă Steaua.

"Celor de la CFR le este frică în acest moment. Au început să piardă teren şi de-asta zic vrute şi nevrute. Înainte de partida noastră de la Iaşi au spus că e o glumă de meci. Am văzut ce glumă a fost, am mîncat bătaie. Cînd joacă Steaua, ei încep cu minciunile. Este foarte clar că e o tactică de a-şi acoperi slăbiciunile. Au început cu astfel de comentarii încă din pauza de iarnă, de cînd şi-au dat seama că echipa nu merge", a atacat Adrian Ilie.

În urmă cu două zile, Iuliu Mureşan aruncase săgeţi spre Ghencea: "Sper ca adversarii Stelei să aibă titularii apţi, să nu sufere de vreo boală", făcînd referire la partida dintre roş-albaştri şi Dacia Mioveni, cînd argeşenii au menajat 8 titulari.

Adrian Ilie manager sportiv Steaua
"Steaua a cîştigat şi va cîştiga toate meciurile numai pe teren. Unii şi alţii pot spune multe despre noi, dar nimic nu este adevărat"

"Nu contează cînd jucăm"

Adi Ilie spune că pe roş-albaştri nu-i interesează dacă evoluează înainte sau după CFR Cluj în etapă. "Important este ca noi să fim noi concentraţi la meciul nostru, pentru că de-acum înainte doar de noi depinde totul. La Steaua este profesionalism sută la sută, nu ne interesează partidele rivalelor", a spus managerul sportiv al roş-albaştrilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
 •  10 Aprilie 2008, 21:03

si voi nu ati facut-o.... cu famagustele

 •  10 Aprilie 2008, 19:58

mah fataraule de ilie.... cum dreaq castigati voi pe teren ??? pe terenu de la FRF castigati ca milogi ca a-ti facut tara de ras in cl cu jocu vostru

 •  10 Aprilie 2008, 15:35

mai bine uita te cum joaca steaua ca nu joaca nimic stau pe teren nu alearga te i a somnul la meciuri

Vezi toate comentariile (40)
Comentează