FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Plus de 2,5 milioane de euro » Ce cîştigă CFR în urma plecării lui Bastos la Al Nassr

Bastos a strălucit în meciurile cu Braga (2-0, 3-1). În Portugalia, brazilianul a reușit o
Bastos a strălucit în meciurile cu Braga (2-0, 3-1). În Portugalia, brazilianul a reușit o "dublă" // Foto: Vakarcs Lorand

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 23 decembrie 2012 00:54

Brazilianul a semnat un contract pe doi ani şi jumătate cu gruparea saudită şi va cîştiga 800.000 de dolari pe sezon.

Rafael Bastos a fost la un pas să fie dat afară în vară de la CFR. Ioan Andone l-a salvat, iar brazilianul a jucat încîntător în Champions League. Cota sa a crescut considerabil, iar şefii lui CFR au decis vineri seara să-l cedeze la Al Nassr pentru 2,7 milioane de euro, deşi suma de la care au pornit negocierile a fost de 3,5 milioane.

"E momentul potrivit pentru un transfer. Bastos a venit în 2010, dar de abia acum a explodat. E un jucător capricios şi nu cred că ar mai fi fost motivat dacă ar fi pierdut contractul de la Al Nassr", a justificat conducerea "vişiniilor".

Salariu de 4 ori mai mare
Bastos a semnat pe doi ani şi jumătate şi va cîştiga 800.000 de dolari pe sezon, faţă de doar 210.000 cît lua la CFR. Clujenii l-au adus în 2010, liber de contract, şi au cheltuit atunci aproximativ 200.000 de euro cu prima de instalare şi comisionul impresarului mijlocaşului brazilian.

"CFR mi-a marcat viaţa. Le sînt recunoscător românilor pentru tot. Ştiu că numele meu va rămîne în istoria clubului. Am făcut o campanie fantastică în Champions League, nu voi uita niciodată aceste meciuri", a spus ieri jucătorul de 27 de ani.

Negocierile se încurcă la procente
Mario Felgueiras aşteaptă un semn din partea şefilor săi, de la CFR Cluj, că poate merge în Anglia să facă vizita medicală pentru a-şi pune iscălitura pe un contract cu Manchester United!

Portarul de 26 de ani este în atenţia lui Sir Alex Ferguson, iar reprezentanţii "diavolilor" au avut deja o întîlnire secretă în Anglia cu omologii lor ardeleni. Englezii ar fi de acord cu plata a 6 milioane de euro, dar ardelenii ar mai vrea şi nişte procente în cazul în care lusitanul cîştigă diverse trofee cu britanicii.

"Sînt pregătit pentru această nouă provocare în cariera mea. Sînt mai matur acum şi conştient de potenţialul meu" (Rafael Bastos)

4 milioane de euro a fost valoarea celui mai profitabil transfer făcut de CFR: cedarea lui Traore la Kuban, ivorian adus pentru 50.000 de euro

546395-cluj.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
silvercloud
silvercloud  •  24 Decembrie 2012, 03:50

Mda, lovitura dupa lovitura... degeaba le pare rau unora, CFR are managementul cel mai bun dintre toate echipele romanesti !! Ar trebui sa-l dea si pe Kapetanos, cred eu ca grecul si-a terminat munitia si ar avea nevoie de o alta provocare !!

cfrclujole
cfrclujole  •  23 Decembrie 2012, 20:19
Postat de stelist1986 pe 23 Decembrie 2012, 13:57

Cel mai tare m-as bucura sa ia CFR-ul 2 mil pe Kapetanos. Stiu pe unul care ar face spume si ar avea niste sarbatori deosebite.

:))) sata ar fi tare...

zeidas
zeidas  •  23 Decembrie 2012, 20:04
Postat de blue_sky pe 23 Decembrie 2012, 09:37

Deci pentru Bastos, un atacant, CFR se multumeste cu 2,7 mil euro, iar pentru Felgueiras, portar, vrea 6 mil eur plus comisioane.Ce fel de management e asta?Sau adevarata suma pentru Bastos o vom afla iar de la DNA ca si la altii in trecut?

Poate "managementul" si suma de 6 mil e a autorilor de la gazeta; Felgueiras nu e jucator de nationala, nu era o conditie asta ca sa joci in Anglia ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează