FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - DINAMO

ACADEMICA CLINCENI - DINAMO // Ilie Poenaru o amenință pe Dinamo: „Sperăm la a cincea victorie la rând!”

Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni
Ilie Poenaru, antrenor Academica Clinceni

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2020 21:29 / Actualizat duminica, 05 iulie 2020 23:50

Ilie Poenaru (43 de ani), antrenor la Academica Clinceni, speră ca echipa sa să obțină a 5-a victorie consecutivă mâine, în meciul cu Dinamo.

Academica Clinceni primește vizita lui Dinamo aflându-se într-o formă de zile mari. Ilfovenii au înregistrat 4 victorii consecutive în play-out și ocupă a 3-a poziție! O victorie în meciul de mâine le-ar cimenta poziția în Liga 1 sezonul următor, iar Ilie Poenaru asta caută: cele 3 puncte.

Ilie Poenaru: „Dinamo are un lot valoros, va fi un meci foarte greu”

„Dinamo este Dinamo şi va rămâne Dinamo. Chiar dacă în momentul de faţă nu se regăsesc, sunt anumite probleme la ei. În fotbal este posibil orice, se vor motiva. Mai au şi două meciuri restante şi pentru noi va fi un meci foarte greu pentru că venim după patru victorii şi este foarte important cum gestionăm aceste patru victorii.  Am avut meciuri grele cu Dinamo, chiar dacă am şi câştigat împotriva lor, Dinamo are un lot valoros, un lot foarte bun, care acum are o presiune foarte mare şi această presiune o poate transforma în ceva pozitiv. 

Ne vom pregăti pentru asta şi să sperăm că vom obţine a cincea victorie la rând pentru că ar însemna foarte mult pentru noi. Echipele mari care au rezultate foarte bune, au şi un joc bun, sunt într-un moment bun, joacă fotbal, sunt puţin mai relaxate. Pe când, atunci când joci împotriva unei echipe rănite, au o altă atitudine, au o altă concentrare şi îţi dai seama că totul se echilibrează. 

Chiar dacă tu eşti foarte bine, există un echilibru şi atunci apare valoarea individuală, unde au jucători valoroşi, pot face diferenţa oricând, concentrarea lor este mult mai mare, de aceea va fi un meci foarte greu”, a spus Poenaru, la conferința de presă premergătoare partidei.

Clasament play-out Liga 1

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Dinamo a amânat o problemă uriașă! A reușit să prelungească un contract buclucaș

Gigi Becali, anunț înaintea meciului FCSB - Botoșani: „Man e plecat! Mirel Rădoi știe niște lucruri”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
100000583129623
Stefan Constantin  •  06 Iulie 2020, 11:53

Un meci în care portarul apără două lovituri de la 11m,e acuzat de blat de purtătorii ilegali de capete goale...vai mama voastră!

valu4ever
valu4ever  •  06 Iulie 2020, 08:40

Cirnat de antrenor!Pe cine crezi ca fraieresti?Cu blatul asta ORDINAR!

123933885588721
Con Dasca  •  06 Iulie 2020, 01:22

Nu am decât sa spun un blat ordinar ca pe vremea lui Ceaușescu la golu 3 uitativa cum trece pe lângă jucătorul clinceniului și ăla aleargă in ritm de plimbare . Rușine Clinceni și Dinamo

Vezi toate comentariile (8)
Comentează